×

Nalezeno 228 materiálů.

Protokol IČ

Charakterizace rostlinných olejů pomocí FTIR spektrometrie…

Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]

VŠCHT v Praze

Word (165.06 kB)

11. 10. 2023

Protokol DU 2022

Stanovení celkového dusíku a výpočet obsahu bílkovin…

Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]

VŠCHT v Praze

Word (44.07 kB)

14. 11. 2022

Protokol LC2 2022

Stanovení sacharidů metodou vysokoúčinné kapalinové…

Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]

VŠCHT v Praze

Archiv ZIP (89.37 kB)

11. 11. 2022

Protokol GC-FID 2022

Stanovení složení mastných kyselin metodou plynové…

Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]

VŠCHT v Praze

Archiv ZIP (1.91 MB)

11. 11. 2022

Protokol GC-MS 2022

Stanovení těkavých látek pomocí GC-MS metodou plynové…

Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]

VŠCHT v Praze

Archiv ZIP (62.62 kB)

11. 11. 2022

Protokol IČ 2022

Charakterizace rostlinných olejů využitím metody infračervené…

Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]

VŠCHT v Praze

Archiv ZIP (331.72 kB)

11. 11. 2022

Protokol MI 2022

Stanovení minerálních látek metodou atomové absorpční…

Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]

VŠCHT v Praze

Archiv ZIP (64.09 kB)

11. 11. 2022

Kompletní příprava na závěrečný test z Laboratoře analýzy potravin a přírodních …

Pdf soubor s vypracovanými otázkami z návodů + potřebné…

Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů [N323003]

VŠCHT v Praze

Archiv ZIP (438.06 kB)

26. 11. 2021