Materiály
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
Protokol č. 3 (Stanovení laktosy v mléce (volumetricky), Stanovení peroxidového …
(Stanovení laktosy v mléce (volumetricky), Stanovení…
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně
Word (18.07 kB)
30. 11. 2019
Protokol - úloha 3 - peroxidové číslo, stanovení laktosy
Uznaný protokol u Ridoškové v MS Word
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně
Word (18.06 kB)
6. 11. 2019
PROTOKOL Č.4 STANOVENÍ TUKU , IZOLACE KOFEINU
Stanovení tuku a izolace kofeinu
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně
Word (17.56 kB)
3. 11. 2019
PROTOKOL Č.5 OBSAH SOLI, ALKOHOL
Stanovení obsahu soli, Oxidometrické stanovení alkoholu
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně
Word (34.17 kB)
3. 11. 2019
10. přednáška - barviva
Kompletní výpisky z 10. přednášky z chemie potravin…
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně
Word (2.77 MB)
5. 1. 2019
9. přednáška - vonné látky
Kompletní výpisky z 9. přednášky z chemie potravin…
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně
Word (2.52 MB)
5. 1. 2019
7. přednáška - potravinářská aditiva
Kompletní výpisky z 7. přednášky z chemie potravin…
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně
Word (2.5 MB)
5. 1. 2019
4. přednáška - sacharidy
Kompletní výpisky z 4. přednášky z chemie potravin…
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně
Word (3.81 MB)
5. 1. 2019
1. přednáška - úvod a voda
Kompletní výpisky z 1. přednášky z chemie potravin…
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně
Word (345.4 kB)
5. 1. 2019