Materiály
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
protokole - uloha 3
A) Stanovení peroxidového čísla v tucích a olejích…
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně

Word (16.49 kB)
24. 9. 2015
protokol - uloha 2
A) Stanovení hydroxyprolinu v mase a masných výrobcích…
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně

Word (20.14 kB)
24. 9. 2015
CHPOS - Přednášky 2014
CHPOS - Přednášky 2014
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně

Archiv RAR (48.38 MB)
15. 2. 2015
Aminokyseliny, peptidy, bílkoviny
přednáška 1. část, Dočekalová
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně

PDF (4.31 MB)
16. 12. 2014
protokol č 3
protokol do chemie potravin
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně

Word (14.44 kB)
16. 12. 2014
potravinářská aditiva
přednáška, Dočekalová
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně

PDF (4.09 MB)
10. 12. 2014
Voda, minerální látky
přednáška voda a minerální látky, Dočekalová
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně

PDF (2.56 MB)
8. 12. 2014
vzorce
vzorce co můžou být v písemce
Chemie potravin [MENDELU/CHPO]
MENDELU v Brně

Word (39.5 kB)
6. 12. 2014