Protokol 5 - Měření kontaktních úhlů smáčení - sýr
Uznaný protokol
Aplikovaná povrchová a koloidní chemie v potravinářství [TUTP/TP8AK]
UTB ve Zlíně

Word (21.29 kB)
23. 3. 2025
Protokol 7 - Vliv teploty na bobtnání a rychlost bobtnání želatiny
Vypracovaný a uznaný protokol 7 - Vliv teploty na bobtnání…
Aplikovaná povrchová a koloidní chemie v potravinářství [TUTP/TP8AK]
UTB ve Zlíně

Word (51.69 kB)
11. 5. 2023
Protokol 6 - Příprava a určení charakteru emulzí
Vypracovaný a uznaný protokol 6 - Příprava a určení…
Aplikovaná povrchová a koloidní chemie v potravinářství [TUTP/TP8AK]
UTB ve Zlíně

Word (3.01 MB)
11. 5. 2023
Protokol 4 - Povrchové napětí kapalin, kritická micelární koncentrace
Vypracovaný a uznaný protokol 4 - Povrchové napětí…
Aplikovaná povrchová a koloidní chemie v potravinářství [TUTP/TP8AK]
UTB ve Zlíně

Word (80.92 kB)
11. 5. 2023
Protokol 2 - Viskozimetrické stanovení molekulové hmotnosti přírodních …
Vypracovaný a uznaný protokol 2 - Viskozimetrické…
Aplikovaná povrchová a koloidní chemie v potravinářství [TUTP/TP8AK]
UTB ve Zlíně

Word (161.46 kB)
11. 5. 2023