×
Náročnost
Kvalita výuky
Organizace a struktura studia
Zaměření na teorii
Zaměření na praxi
Vyučující jako hlavní zdroj informací
Důraz na samostudium a účast na projektech
Kvalita vyučujících
Celková spokojenost
A co opáčko?
Arwiu
11. 3. 2022

Jsem na kombinované formě, nemůžu se tedy vyjádřit k prezenční výuce. Každopádně kombinované (katedra energetiky) je na naší fakultě prostě super. Ano, není to jednoduché, spousta lidi školu opustí, spousta jich bude nadávat, spousta jich bude říkat, že je VŠB na nic... Tihle lidé jsou ale zpravidla na této škole jen kvůli titulu, nebo studentským výhodám a chtějí za minimum práce před jméno pár písmenek. Když se ale ponoříte do této školy a učiva, je to super....nepotkal jsem tady žádného vyučujícího, se kterým by byl problém....potřeboval jsem jiný termín na zkoušku, nevěděl si rady s projektem, našel jsem nějakou zajímavost , kterou o které jsem chtel zjistit více a VŽDY byli vyučující ochotní, milý a úplně v pohodě. Navíc si myslím, že ti učitelé svému oboru rozumí, jsou skuteční odborníci a hlavně nejsou blbci. Tedy poznají na studentovi, zda práci opsal jen kvůli úspěšnému absolvování zkoušky, anebo má zájem o studium. Tedy všichni, kdo mají zájem o studium a nejsou lenoši prahnoucí po titulu zadarmo, tak běžte sem :) Změní vám to pohled na svět.....

TomOwerlord
23. 11. 2021

Škola to jednoduchá není, ale pokud jste aspoň snaživý a občas si sednete nad učivem dříve než večer před testem, tak by neměl být problém to zvládnout. Občas se najde učitel, který nestojí za nic, ale ani jednou se mi nestalo, že pokud student řešil problémy v čas, tak by byl problém něco neudělat. Většinou jsou všichni velice ochotní a vstřícní. Nikdo si na nic extra nehraje a s se studenty se mluví jako s kolegy. Pokud bych si měl znovu zvolit studium, tak ani minutu neváhám a opět jdu na FS VŠB. Je to skvělá škola s dobře nastavenou úrovni obtížnosti a především obrovským potenciálem do budoucí profese. A oproti jiným strojarnam v ČR je tohle nejrozumnější volba ;)

vsb_pomoc
18. 8. 2020

Nejdeb*lnější škola, kterou jsem měl tu smůlu studovat, ted' jak přišel koronavirus, tak tato kritická situace odhalila jak na nic celá škola funguje! Vedení i učitelé se ukázali být zcela neschopnými a jako vždy si kryli jen záda, aby z jejich dobře či špatně placeného místa nikdo nesesadil. Zasraní idioti, co nedokáží vypsat termín státnic na říjen a vypsali jen nějakou píčovinu na srpen když mají všichni dovolenou! Co to kurva jako je? Většina z vyučujích neodpovídali na emaily a když jo, tak jen stručně a naprosto nejasně, protože nikdo nic nevěděl! Já se z toho vážně poseru! Ta úroveň studia už tak stála totálně za nic a chtěl jsem přestoupit jinam, ale ted' tu mám být ještě rok na čem a proč? Abych příští rok prošel tím samým, kdy všichni zas budou držet hubu? Kde to jsme asi někde v pojebaný školce! Čest učitelům co tu situaci zvládli. A těm ostatním vzkazuju at' jdou do prdele! My chceme z té školy vypadnout a mít papír a né se jebat každým rokem nad hovadinama nad kterýma nadáváte i vy! Tak nás tu nedržte!

primat544260
27. 12. 2019

super

731466414f81
15. 1. 2019

Super

Buuky
15. 10. 2018

Co vám budu nalhávat. Studium na VŠB-FS nepatří k těm nejednodušším. Asi podobný středověk jak Zed z Pulp Fictionu zažil můj mozek při Matematice, Fyzice , Částí strojů a mechanizmů, Konstruktivní geometrie a Termomechanice, kdy už byl docela blízko k adiabatické expanzi. Pokud člověk není úplný flegmatik a nemá mylnou představu o vysokoškolském studiu, že to vypadá jak v Prci, prci prcičky, tak to dá.

primat14845
22. 2. 2018

Jsem spokojen

Brixik
9. 12. 2017

Fakulta je pro mě, jakožto "gympláka", docela těžká, ale když si během studia jako já najdete odpovídající praxi ve firmě, určitě mnoho informací, které jste pochytili během studia, využijete.

primat7970
2. 10. 2017

text

DavidK666
25. 9. 2017

Horší jak VUT to být nemůže.

primat10603
12. 12. 2016

Škola s kvalitou výuky srovnatelná s jinými VŠ, (VUT, UTB) pouze se v některých předmětech neprobírá tolik látky. Pokud má žák snahu, dozví se to stejné jako na jiných vš.

1mmortal
6. 4. 2016

Pohodová škola.

Astraia007
5. 4. 2016

Je to sice těžší škola, ale cítím, že mě tato oblast zajímá a baví. Takže doufám, že tuto školu dodělám :-) Občas se stane, že předmět, který potřebujete k pochopení dané látky, máte až o semestr později..

mavako
23. 10. 2015

śuper, jsem rad za volbu teto fakulty

Marocz
25. 9. 2015

Zatím jsem v první ročníku a jsem spokojený, uvidíme jak to půjde dále.

RazyeL
21. 5. 2015

Čekal jsem od vysoké školy lepší organizovanost, ale kolikrát je to katastrofa:)

Freyer
5. 5. 2015

je to jak kde jak co štve mě málo praxe a když už je tak je ji věnovaná minimální hodnota naukor nekončící teorii když se ptám proč se to aspon nespojí jedniná odpověd se vrací stále v kruzích a to jsi na VŠ přijde mi že od střední školy jsem se tu naučil navíc jen lépep pracovat s excelem a primátem snad se to časem zlepší :/ ale to je asi opravdu všude ... pravdou je že semestr od semestru se to zlepšuje :) takže asi přežít odrazující prvák a druhák a snad bude dobře :)

studakbezhranic
5. 4. 2015

Škola dobrá, učitelé máme taky celkem dobré ( v rámci možností) ;-)

Arjen25
30. 11. 2014

Ten, kdo se bude chtít něco naučit, tak se něco naučí. Kdo nechce, nic mu nepomůže.

Kamaa
20. 6. 2014

Nepodcenit letní semestr prvního ročníku, během semestru něco dělat, ono se to pak přidá, přežít geometrii, matematiku II, fyziku II, termomechaniku, části a mechanismy strojů a dá se říct, že jste Bc.

BarousekM
3. 4. 2014

Hodně lidí na tuhle školu nadává, ale je to vysoká jako každá jiná.