×
Náročnost
Kvalita výuky
Organizace a struktura studia
Zaměření na teorii
Zaměření na praxi
Vyučující jako hlavní zdroj informací
Důraz na samostudium a účast na projektech
Kvalita vyučujících
Celková spokojenost
A co opáčko?
ShiroZ
3. 12. 2023

Příšerné! Nevím, kde bych začal. Ale asi takhle, celkově je to o samostudiu. Matematiku prolezete v klidu. Před začátkem prvního semestru doporučuju jet na seznamovak, protože o to snazší budete mít po ruce lidi, kteří si budete moci pokecat, ba dokonce si pomáhat navzájem. A pokud si myslíte, že přípravné kurzy vám něco dají, tak to jste na pěkným omylu. Stejně se ve škole vše opakuje, takže v tomhle jsem ztratil smysl proč jsou tam ty přípravné kurzy na začátku semestru. Co se týče učitelů... no co si budem :D jeden lepší, jak druhej. Prostě jsou tady ti, kteří chtějí předat informace a pak jsou tady ti, kteří jsou zapšklí a jsou nepříjemní např. Krčmář - uplnej kr*ten, a to doslova, ale to zažijete sami až tam budete, protože pochopíte, jaký je to člověk. Celkově to studium je spíše neosobní, ale když budete mít kamarády kolem sebe, tak už je to o něčem jiném. Abych nezapomněl, na této škole jste pouze tzv. "čísla" všem jste ukradený XDXD. A nemluvě o některých jedinců, kteří nastoupí - to je taky síla :D. Jinak co oceňuji jsou tu různé studentské akce po celý akademický rok, jako je hod cihlou, workshopy atd. doporučuju je. Za mě bych si znova nevybral FAST.

primat528939
16. 10. 2023

Občas náročné ale je to sranda

Dominikr43
20. 1. 2023

vyučující neumí učit, přednášky jsou zbytečné, na zkouškách jsou velmi arogantní

Zarn
2. 12. 2021

Se svým výběrem jsem spokojená, někdy to není lehké, ale studium je to určitě kvalitní. Určitě je fajn vzít si navíc brigádu v oboru, která vám věi naučené ve škole krásně zcelí a vše začne dávat větší smysl.

Daavviiddee
20. 5. 2016

-přivítal bych více praxe ke svému oboru, ale té je málo de facto na většině škol -málo který učitel má dar dobrého vysvětlení látky i když je ve svém oboru (externí učitel, který pracuje) velice uznávaný/á

docktor28
2. 5. 2016

záleží na učiteli jeden je super druhy na ho...

lucy24
27. 4. 2016

Hodně práce doma, v porovnání s ekonomickou fakultou, kterou studuji tedˇ, alespon pro mě velmi těžké.

alanfischerkurva
29. 11. 2015

Přešel jsem z VUT a musím říct, že přístup učitelů je dost podobný.

sweden
21. 6. 2015

Jako jedinná fakulta tohoto zaměření má kombinované studium

PavoukDKnL
1. 8. 2014

Byl jsem na dálkovém, začalo nás cca 250 a dokončilo 30, jsem v oboru již delší čas a tak mi praxe dala víc než tato škola. Někteří učitelé by vůbec učit neměli, někteří jsou super. Kladen velký důraz na statiku a navazující předměty. Kamarád na prezenčním studiu ČVUT si vůbec nevěděl rady s příklady která jsou zde úplně normální, tolik k obtížnosti :-)