×
Náročnost
Kvalita výuky
Organizace a struktura studia
Zaměření na teorii
Zaměření na praxi
Vyučující jako hlavní zdroj informací
Důraz na samostudium a účast na projektech
Kvalita vyučujících
Celková spokojenost
A co opáčko?
WeakHelp
19. 5. 2023

Jedno z nejlepších rozhodnutí mého života. Většina vysokých škol není úplně tak o vzdělání, jako o lidech a příležitostech, ke kterým se dostanete. Respektujte vyučující a sebe navzájem. Hlavní je se z toho neposrat.

Egal
9. 1. 2023

Studium na této fakultě mě velice baví. Obzvláště oceňuji individuální přístup pedagogů ke studentům, kteří, pokud toho využijí, mohou dosáhnout významných úspěchů.

KuracPalac
17. 10. 2022

obor kynologie vůbec nesouvisí s programem výuky, který nabízí CZU.

katerinabesedova66
17. 6. 2022

Miluji naši fakultu

kaktus159
26. 4. 2022

Většina učitelů mi přijde, že neumí učit, ale najdou se i výjimky, kde to učivo podají dobře a i baví. Organizace bývá občas zajímavá. Nejhorší je nepřehledný a občas pochybně funkční informační systém.

Darus
3. 2. 2022

Studovala jsem obor zootechnika na Bc. Programu a za mě je to studium náročné ve stěžejních předmětech jako chemie, anatomie, fyziologie. Odborné předměty byly si myslím dobře prezentované, dost jsme se dostali do praxe na školní statek, který je asi 40 km za Brnem. Za mě spokojenost se studiem, vyučující většinou vstřícní a ochotni, jako všude se najdou výjimky. Státní závěrečná zkouška byla splnitelná a splnila moje očekávání. Kolektiv jak studentů tak profesorů je "rodinného" typu, hodně tomu dodává bydlení na kolejích a místní studentský klub, kde se všichni potkávají. Celkově i život jižní Moravy dodává škole hodně. Ocenila jsem možnost nakouknout do předmětu vinařství, které tady má dlouholetou tradici. Za sebe mohu určitě doporučit. Neodmyslitelně skvělá byla také praxe na pitevně každý týden v anatomii, kde se i lajk, který se s ničím takovým nesetkal, dokázal hodně naučit.

farmářzagra
11. 1. 2022

Jsem tu spokojená. Je tu spousta zajímavých předmětů a možností. Cvičení jsou většinou praktická. Spolužáci super. Učitelé taky většinou velmi profesionální. Studijní obor molekulární biologie a biotechnologie, který dělám, patří k těm náročnějším, takže je potřeba se docela dost učit, ale dá se to zvládnout.

zootechnička
15. 11. 2021

Studium na AF je jako pomyslná cesta k šípkové Růžence. Tři roky roky sekáte roští v podobě studia, poté vás čekají státnice. Titul Bc. je jako ta Růženka na konci. Čeká tam, ale nestojí o vás. Možná by šlo studium přirovnat také k Nekonečnému příběhu, zvlášť pokud jde o úspěšné absolvování zkoušek z předmětu typu Chemie. Cestou také ztratíte hodně kamarádů. Cestu k titulu Ing. nekomuntuji. Hodně štěstí.

Kicibla
9. 11. 2021

Preferuji spíše samostudium a na této škole mi nesmírně vadí skutečnost, že učitelé nedávají k dispozici prezentace z přednášek/cvičení. Mohu porovnat s MUNI, kde již na začátku roku jsme měli celý přehled například 10-ti prezentací, mohli jsme si je projet kdykoliv, zde si prezentace střeží a to mi tedy nevyhovuje. Asi to má vést k tomu, že budou studenti chodit na přednášky.... Ale proč? Myslela jsem, že učitelům jde o to, aby žáci uměli látku co nejlépe a je jedno, jak se ji naučí. Na této škole to rozhodně neplatí, abyste prošli tak dost často musíte chodit na přednášky... Dávejte k dispozici materiály z výuky, MENDELU! Jinak laboratoře kvalitní, praktická část je vedena dobře. UIS by potřeboval změnu, zasekl se někde před 10 lety. Je nepřehledný. Co bych ještě škole vytkla je, že se v ní necítíte příliš dobře. Škola je stará a nerenovuje se, opravdu zajít si na toalety je nechutné, chtělo by to rozsáhlou rekonstrukci. Celkově bych volila jinou školu, pokud máte na výběr. Další mínus je například to, že na obědy se stojí fronta venku v mrazu, bohužel. Cena jídel nadpůrměrná, porce podprůměrné. Ale velkým plusem je například arboretum, kde je to opravdu nádherné.... Většina předmětů v mém oboru je jen tak, aby tam něco bylo, v konečném důsledku jsou opravdu k ničemu a v dalším studiu ani práci už na ně nenarazíte. Co se týče učitelů, čekala jsem vstřícnější přístup, dle některých komentářů zde.

231198
13. 5. 2021

Skvělá fakulta. Studium je do jisté míry náročné, ale pokud člověk dává pozor a snaží se, tak se to dá. Někteří vyučující jsou skvělí a snaží se studentům předat znalosti a jsou ochotni s čímkoli pomoct, ale samozřejmě se zda najdou tací, kteří si odvykládají svoje a tím výuka hasne, ale myslím že se takoví se najdou snad na každé škole. Co se týče předmětů, tak jsou zde lehčí a těžší, ale s trochou zájmu a sebezapření, se to dá zvládnout. Areál univerzity je sice menší, ale dostačující. Nachází se zde vše, co by člověk během dne potřeboval. Výhoda je, že se téměř všechyn fakulty nacházejí v jednom areálu, takže se nemusí někam cestovat.

sedlacekfilip29
15. 10. 2019

Škola jako taková se mi zdá celkem dobrá, více budu moci posoudit po prvním zkouškovém :)

Vybrala jsem si školu i obor, na který jsem se dostala. Nemůžu si stěžovat, některé předměty jsou těžší a některé zase lehčí. Je potřeba se více učit, ale dá se to zvládnout. Chvíli je to procházka růžovým sadem a z toho se v jeden týden navalí do každého předmětu něco. Ale jak říkám, dá se to zvládnout.

Terry.Hol
3. 10. 2017

Prozatím jsem sice v prvním semestru, nicméně mě škola poměrně zaujala. Nevím, zda nejsem jen "ovlivněná" střední školou, ale líbí se mi přístup vyučujících a celkově hodnotím kladně i studijní plány.

tralalala666
17. 9. 2017

Výborná škola aj odbor, odporúčam!

primat495287
5. 4. 2016

zbožňuju tu školu!

Asha87
7. 5. 2015

agroekologie

DorkaD
29. 4. 2015

Každému bych tuhle školu/obor doporučila.

lukus44
29. 9. 2014

Fakulta je dobrá, na škole jsou fajn lidi a učitelé prima studenský život - jen je potřeba se pořádně učit!

BRZDA_91
31. 5. 2014

Ja som so školou spokojná, ale nemám to s čím porovnať takže asi tak.

BuanCeol
9. 3. 2014

Zvolila bych jinou školu, protože jsem se hlásila původně na jinou školu, kam mě nevzali, ale jinak je to tu super :). Učitelé jsou až na pár výjimek vpohodě, najdou se tu těžké i lehké předměty - jako všude. Zázemí Mendelu je dobré (hlavně jídelna a informační centrum jsou super) a skripta tu lze vypůjčit na celý semestr. Pro mě super škola :)