×
Náročnost
Kvalita výuky
Organizace a struktura studia
Zaměření na teorii
Zaměření na praxi
Vyučující jako hlavní zdroj informací
Důraz na samostudium a účast na projektech
Kvalita vyučujících
Celková spokojenost
A co opáčko?
Primát 662993
11. 3. 2021

Studium na této fakultě doporučuji. Nutné je ovšem počítat s tím, že je hlavní samostudium a znalost zkušebního řádu atd. Neznalost těchto dokumentů neomlouvá. Výuku zajišťují vyučující z oboru a výuka obsahuje i přesah do praxe. Problém vidím v předávání informací mezi studijním oddělením a studenty. Občas informace chodí do školní mailu, občas do soukromé mailu, občas na FB studijní skupiny od spolužáků, kteří náhodně vyučující potkali. Další nevýhodou jsou zkušební termíny, které bývají napsané hodně za sebou na začátku zkouškového období a nebo naopak na konci. Také se stává, že vyučující vypíše pouze dva termíny - jeden řádný a druhý opravný - s odvoláním na zkušení řád školy moc neuspějete.

shavranek
2. 1. 2021

Velice náročná škola avšak za to úsilí to stojí :)

jjj

Primát 331580
6. 2. 2018

Přehnané požadavky na úroven angličtiny, na školu jsem přišla studovat medicínu. Ne angličtinu, škola nenabízí žádně zlepšovací kurzy jen samostudium. A to se nedá při náročnosti studia stíhat.

I_vka
5. 1. 2018

Jedna z nejlepších LF v České republice!

avanda
15. 5. 2016

Každá škola má svoje plusy a mínusy :) Táto škola pre mňa ale predstavuje kombináciu toho najlepšieho. Mesto je super, nie je ani malé (nájdeš tu naozaj všetko, čo potrebuješ aj čo nepotrebuješ) ani príliš veľké (nemusíš 20x prestupovať ísť metrom a po 2 hodinách byť doma, tu sa do hodiny dostaneš asi všade). Školský campus je vynovené, pokojné miesto plné študentov. Určite sa tu nestretneš so starými pomôckami. A čo sa týka vyučujúcich tak sú to veľmi ústretoví ľudia a aj keď to niekedy tak nevyzerá vždy sa snažia pomôcť. :)

Krissy
14. 12. 2015

hodnocený obor - dentální hygiena

sarka1309
12. 9. 2015

Medicína je velmi náročná, což je všeobecně známé, ale tlak ze strany školy je někdy možná až přehnaný. Člověk si prostě musí jít tvrdě za svým a vědět, že medicína je přesně to, co chce dělat. A důležité je si včas uvědomit, že vám studium zabere opravdu veškerý volný čas (nepočítejte s 3 měsíci volna v létě).

YendaCZ
16. 6. 2015

Docela to jde, je to nekdy otrava ale je to dobrej pocit

VendulaUrbanova
19. 3. 2014

Tato škola mi změnila život v tom nejlepší smyslu.