×
Náročnost
Kvalita výuky
Organizace a struktura studia
Zaměření na teorii
Zaměření na praxi
Vyučující jako hlavní zdroj informací
Důraz na samostudium a účast na projektech
Kvalita vyučujících
Celková spokojenost
A co opáčko?

Tato fakulta má svoje klady i zápory - asi jako každá... Biochemie byla ,,třídírnou", ale od letošních prváků by snad ani povinnou být neměla, což dle mého snižuje náročnost celého studia. Je zde spousta super předmětů i vyučujících, ale opět jako všude se najdou i tací se kterými se prostě vyjít úplně lehce nedá.

ErR0r
6. 5. 2019

Za mě ZF je dobrá fakulta. Většinou dobří učitelé a zajímavé předměty, byť jsou zde vyjímky jako všude.

prim@biotech
19. 6. 2018

Je bohužel smutným faktem, že je spousta studentů nabrána bez přijímacích zkoušek na základě průměrů. Když si vzpomenu na náš obor, tak se do 2. ročníku nedostalo ani 20%. Mezi náročnější předměty z mého objektivného pohledu patřila biochemie, kde je dobré základy mít. Analytická chemie a na ni navazující organická chemie byla skvělá, v oblibě jsem měla především pana prof. Kalače, který látku vykládal s nadšením a poslouchat ho bylo opravdovým zážitkem. Velký šok přicházel s nadcházejícím navazujícím předmětem biochemie. Nikdy by mě nenapadlo, že je možné studenty shodit způsobem špatně sepsaných skript a je doporučených jako četbu k závěrečné zkoušce. Na stranu druhou má však tato situace své klady a je tedy překládána otázkou. Kolik studentů bude té píle, projde si skripta a špatně sepsané překlepy si opraví a tím danou látku vlastně pochopí? Tento předmět se tedy stal třídičem ale navýšil také úroveň fakulty.

primat579981
13. 5. 2017

Konkrétně Agopodnikání je dobrý obor s fajn vyučujícími a užitečnými předměty. Za mě určitě doporučuji.

megibun
23. 10. 2016

Obor se zaměřuje na chov ptáků (založili ho ornitologové), plazů a obojživelníků (díky prof. Bercovi) a samozřejmě pěstováni rostlin. Nedoporučují pokud chováte savce, ryby nebo bezobratlé.