×
Náročnost
Kvalita výuky
Organizace a struktura studia
Zaměření na teorii
Zaměření na praxi
Vyučující jako hlavní zdroj informací
Důraz na samostudium a účast na projektech
Kvalita vyučujících
Celková spokojenost
A co opáčko?
Behonest
20. 6. 2018

Pan Dylevský má mnoho chyb ve svých publikacích, doporučuji vyhnout se jim velkým obloukem. Praxe je podmíněna teoretickými předměty. Velké síto - berou 150 a většinu vyhází (paní Hájková to dělá ráda).

Skvělá škola i fakulta, důraz kladen na žáka, ochotný přístup vyučujících i vedení fakulty, studijních referentek :)

hrosinek12
30. 4. 2016

Opravdu příliš testů během roku, připomíná spíše SŠ, než VŠ. Např. v biologii se kontroluje sešit ! Během prvního roku se z toho, co budete potřebovat pro budoucí povolání nedozvíte nic, stále jen samé všeobecné předměty (o přístrojích apod. vůbec nic). Také vám při všech předmětech a dokonce i při imatrikulaci zopakují, že vás většinu vyhází a že šanci projít má pouze nadaný a pilný student. Jinak ale s většinou vyučujících se dá dobře dohodnout. Také je zde poměrně dost akcí pro studenty od Prvák párty až po Kladenský majáles. Dále se dá sehnat mnoho materiálů od starších ročníků, rad apod., takže nakonec vlastně máte dost dobrou představu o tom, jak bude který předmět vypadat. Bohužel jako zápor školy vidím také to, že zde naní nabídka cizích jazyků, pokud nepočítám angličtinu ve druháku povinně, případně odbornou ruskou terminologii. Také za sportem se kromě plavání a aerobiku musí do Prahy. Dále ubytování, klasicé koleje zde nejsou ! Takže někdo bydlí v podnájmech, jiní na Sosíku a další na GDM. Na sosíku je to sice asi hezčí, než na běžné koleji + 1x týdně přijde vytřít pokoje uklízečka a pravidelně vysípá koše, za to je tu středoškolský režim (nahlásit odjezd, příjezd, pokud se vracíte po 24. hodině, tak se musíte předem zapsat, nasmíte mít na pokoji žádné elektorspotřebiče-konve, žehlíčku, tiskárnu..., aby jste se dostali do budovy, musíte si pípat kartu apod.) Jinak ale zase kladem je, že zde nemizí jídlo z ledniček, připojení k internetu rychlostně taktéž ujde a je zde možnost využívat tělocvičnu.

Kerwin
5. 11. 2015

super skola

FBMIjesuper
14. 12. 2014

Je tu celkem hodně oborů, některé jsou perspektivní a uplatnění naleznete téměř hned, jiné jsou perspektivní zase méně a budete mít s uplatněním menší potíže, tedy je zde příliš mnoho oborů, kde nikdo nemůže mluvit o škole jednotně, záleží na oboru, pokud jde o náročnost, tak zrovna já studuju ochranu obyvatelstva a popravdě mi tedy nepřijde, že by zde byl nějaký větší problém s vyučujícími, pakliže jste svědomití, pečliví a řešíte vše včas a jste při řešení svých problémů slušní, tak všichni vždycky rádi vyjdou vstříc, žádnou byrokracii jsem zde také nezaregistrovala. Celkově bych řekla, že je to spíš lehčí škola, s medicínou se to srovnávat fakt nedá ani omylem a to i v případě, že studujete nějaké "medicínské" zaměření. Ovšem je snad každýmu jasný, že pokud jste nechodili na cvičení a nesnažili jste se omluvit svoji absenci + pak si náhodně "vzpomenete" až na konci semestru, tak se s vámi nikdo už bavit nebude. Na zápočet nebo klasifikovaný zápočet je dle řádu jen jeden pokus, pokud vyučující dá nějakou možnost opravy, tak je to jen jeho dobrá vůle , ale celkově za sebe můžu říct, že jsem na fakultě spokojená a prozatím jsem neměla vůbec žádný problém. ČVUT tvoří společně s UK, VŠE a VŠCHT v Praze tzv. velkou čtyřku, tedy TOP 4 školy v ČR -nejlepší a nejvíc "sexy" školy v ČR, jsem hrdá, že zde můžu studovat, i když FBMI je tedy konkrétně situována do Kladna.:)

bestalien
15. 5. 2014

vyzaduje mene samostudia nez praha