×
Klára
Kotul

Vyhraj 25 000 Kč na svůj maturitní ples. Stačí jedna fotka!

Ještě dříve než se dostaví k maturitě, studenti středních škol čelí důležité společenské zkoušce - maturitnímu plesu. Před zraky svých rodičů, spolužáků a učitelů mají udělat první krok k dospělosti. To ale neznamená, že se maturitní večírek nemůže proměnit ve skvělou párty!

Proto chce University of New York in Prague přispět 25 000 Kč jedné šťastné škole na jejich maturitní ples. To už je dost na skvělého moderátora, úžasné jídlo, pořádnou kapelu nebo cokoliv jiného, co chcete mít na svém speciálním večeru. Přiznejte se. Komu z letošních maturantů by se taková výhra nezamlouvala?

"Nesnažíme se pouze podpořit studenty, ale také podnítit jejich kreativitu a zdravé soupeření. A proto jsme pro vás připravili zábavnou fotosoutěž."  

Jak se do soutěže přihlásit:

1) Stáhněte si logo na stránkách UNYP.

2) Vyfoťte se se svými spolužáky na neobvyklém místě. 

3) Na fotce musí být viditelně umístěno logo UNYP.

4) Buďte originální! Čím zajímavější, tím lepší.

5) Pošlete fotku na [email protected] do 4. prosince 2017. Nezapomeňte uvést vaše jméno, název školy a kontaktní údaje.  

Poté co vybereme finalisty, vytvoříme 7. prosince album na Facebooku, kde budete moci až do 17. prosince hlasovat pro své oblíbené fotky. Vaše hlasy a naše finální rozhodnutí určí vítěze. Ve středu 20. prosince oznámíme šťastného výherce, který na svém maturitním plese obdrží symbolický šek z rukou zástupce UNYP. Cena bude výherci samozřejmě předána s dostatečným předstihem před plesem.   

Teď už jen nažhavte foťáky, udělejte skvělé fotky a zařiďte své škole nezapomenutelný ples. Nemůžeme se dočkat, až uvidíme vaše fotky!


Autor
Klára
Vytvořeno
29. 11. 2017
Tagy