×
Klára
Kotul

Nová únikovka v Karlíně!

Asteroid se blíží! Planeta Země je v ohrožení! Historie se opakuje! Zbývá jen trocha času! Situace vypadá beznadějně, ale řešení existuje! Dlouho utajovaný vládní program s označením ARMAGEDDON PROJECT je na podobné případy nebezpečí připraven. Tento projekt vznikl ve Vesmírném Kontrolním Centru (Space Control Center - SCC).

Spoléhá na použití vesmírné technologie, která má v takových situacích zafungovat jako obranná zbraň a svou silou asteroid obřích rozměrů zničit. Technologie byla kdysi nalezena při vykopávkách v Gíze a existují záznamy o tom, že již byla úspěšně použita - tedy funguje. Naneštěstí dokumentace popisující fungování zbraně shořela při požáru v jednom z archivů a členové týmu inženýrů, kteří měli ARMAGEDDON PROJECT na starosti, jsou nezvěstní. Dobrou zprávou tedy je, že záchrana světa není nereálná. Ta horší zní: JSTE NA TO ÚPLNĚ SAMI! Ihned se vydejte do SCC a čelte výzvě, která svým významem ovlivní celé lidstvo!

Nová únikovka v Karlíně!

Nová úniková hra v Praze - Karlíně Vás přivede do prostředí Vesmírného Kontrolního Centra. Budete se snažit přijít na kloub fungování vesmírné technologie - uvést ji do aktivního režimu a následně zničit hrozbu v podobě blížícího se asteroidu. Krycí název akce - ARMAGEDDON PROJECT. Únikovku na toto téma jinde v Praze nenajdete. Vaším primárním úkolem není opustit místnost - ale zachránit Zemi! Nebudete se honit pouze za klíči a otevírat zámky. Na své si přijdou hlavně hráči, kteří holdují spíše  technickým vychytávkám a nevšednímu stylu myšlení. Od začátku až do konce si Vaše mozkové závity neodpočinou. Díky dynamickému průběhu hry přidělených 60 minut uteče jako voda. Není čas na chyby! Troufnete si?

Více informací o únikové hře ARMAGEDDON PROJECT pod značkou EXITINLIMIT.CZ naleznete na stránkách: http://exitinlimit.cz nebo na Facebooku: https://www.facebook.com/exitinlimit.cz.

Nejaktivnější Primáti si budou moci velmi brzy vyměnit banány za voucher v sekci DÁRKY.

Foto: exitinlimit.cz


Autor
Klára
Vytvořeno
27. 11. 2017
Tagy
reklama