×
Náročnost
Kvalita výuky
Organizace a struktura studia
Zaměření na teorii
Zaměření na praxi
Vyučující jako hlavní zdroj informací
Důraz na samostudium a účast na projektech
Kvalita vyučujících
Celková spokojenost
A co opáčko?
kANALk
5. 1. 2024

Škola má řadu progresivních mladých vyučujících, kteří poměrně zábavnou formou dokáží látku vysvětlit na základě nejnovějších poznatků. Všichni jsou ochotni kdykoliv pomoci, konzultovat. Samotný areál pak je velmi moderní, a oceňuji možnost koupě občerstvení během celých víkendů pro kombi studium. Rovněž potěší dostatek parkovacích míst.

John58
28. 2. 2023

Na ekonomické části školy bych řekl že je tolerantní postoj od učitelů, často i pomohou a je zde mnoho různých studijních programů, které stojí za využití(lekce čínštiny, létání s dronem nebo krátkodobé i dlouhodobé Erasmy). Na technické části školy je pak výuka znatelně těžší než na ekonomické

Wenceslas
10. 6. 2020

Kvalitní vysoka škola zaměřená na technické a ekonomické obory. Důraz je kladen na odbornou kvalifikaci studentů, praktické studijní výstupy a uplatnitelnost studentů v praxi. Celkově hodnotím kladně moderní zázemí školy, rozsáhlé možnosti zahraničních mobilit a přehlednost informačního systému.

Mottty123
6. 1. 2015

Fak :)

Syr32
3. 11. 2014

VŠTE je dobrá ekonomická škola, absolventi, které znám jsou zaměstnáni, což je pro mne nejdůležitější.

Budejicak
13. 4. 2014

Podprůměrná veřejná regionální škola s dosti špatným jménem. Určitě ji nemůžu nikomu doporučit. Má pověst dávačky a nekvalitní instituce. Je tu nenáročné studium (pokud pro vás teda nebylo zdolání maturity životním výkonem-což bohužel pro dost zásadní část osazenstva VŠTEČB bylo), studenti s nízkým rozhledem a IQ ..., kvalitní učitele aby tu taky jeden pohledal. Snad jen pro ty, co chtějí titul, a nechtějí za to platit, bohužel však bez jakékoli kvality a perspektivy. Pokud Vás zajímá logistika a doprava či podniková eko, tak se poohlídněte po ČVUT a VŠE, teda pokud to myslíte se studiem opravdu vážně a nespokojíte se jen s trabantem ve formě VŠTEČB. Jsem z té školy velmi zklamaný.