×
Náročnost
Kvalita výuky
Organizace a struktura studia
Zaměření na teorii
Zaměření na praxi
Vyučující jako hlavní zdroj informací
Důraz na samostudium a účast na projektech
Kvalita vyučujících
Celková spokojenost
A co opáčko?
acherontia
30. 10. 2023

Škola sama o sebe je veľmi ťažká, treba sa učiť na každé cvičenie, skúškové dá zabrať. Treba byť dostatočne silný psychicky aj fyzicky. Vyučujúci sú nie vždy prívetiví a dávajú to študentom vedieť. Chýba tam "checkpoint" ako na väčšine škôl, po 5. roku štúdia môžu vyhodiť a človek zostane bez papiera v ruke. Celkovo je ale štúdium zaujímavé a nemenila by som.

Evis14
16. 11. 2021

Super!

muzzena43
3. 12. 2018

Studium je to zajímavé, ale přístup i znalosti vyučujících jsou katastrofální...

Mallet
28. 1. 2017

Hodnotím po roce a půl. Na prvním roce jsem nejvíc ocenil předem definované rozvrhy, do kterých se vkládaly pouze volitelné předměty. Rozvrhy byly vytvořeny poměrně spravedlivě a bez větších mezer. Zavedené předměty jsou odučeny dobře a ani s cvičeními nejsou problémy. Přestože je škola poměrně náročná, tak jsou učitelé (zejména mladší) velmi vstřícní. Problémem je zabezpečení některých cvičení, která se zvrhávají v seminář nebo hůř přednášku. Dalším problémem je organizace některých předmětů - cvičení jednou za tři týdny, přehození sudý-lichý týden - rozvrh se nedá příliš zorganizovat. Největším problémem jsou ovšem podezřelé machinace, které by byly snad odůvodnitelné a tolerovatelné, pokud by se nedotkly výuky, což ovšem rušení cvičení, celých předmětů nebo faktické znemožnění činnosti prostě není. Pokud bych si měl po této zkušenosti vybrat farmacii, tak bych asi volil Hradeckou, která má delší tradici a není "na veterině".

primat189
8. 12. 2016

Pro člověka, který se chce veterině věnovat nejen na poli soukromých klinik pro domácí mazlíčky, je tato škola ideální (a vlastně i jediná) varianta v ČR. Nádherné prostředí, skvělý přístup.

Liz444
9. 5. 2015

Pokud spoléháte na přirozenou inteligenci, zde moc nepomůže. Je to učení se telefonních seznamů, takže nešprtům ze stresu vypadá půlka vlasů a přiberou před 10 kilo. Je to ale rozhodně zajímavé, bohužel díky řetězcovým lékárnám už bez dobrého platového ohodnocení a radosti ze zaměstnání. Náročností podobné medině, která je mezi lidmi lépe vnímána, takže doporučuji jít spíš tam.

pavvitkova
23. 4. 2015

Na farmacii bych šla znovu, otázka jestli na stejnou školu. Je to tady moc fajn, ale protože nemůžu soudit, jestli je to někde není lepší, tak nevím, jestli bych stopro šla opět sem a ne třeba do Hradce. :-)

blaablaaaa
27. 8. 2014

Skvělá perspektivní škola, ovšem velice náročná

Kaja76
14. 7. 2014

Je to jediná VŠ svého druhu v ČR, velice prestižní škola velikého jména a také tomu odpovídá její náročnost bez úlev. Zadarmo to tu nikdo nedostane a tak to má být. Těší mě, že tu mohu studovat!

Tamurile
21. 6. 2014

Moje hodnocení je subjektivní, protože jsem po druhém ročníku vyletěla pro nedostatek kreditů. Ty dva roky, které jsem absolvovala jsou hodně zaměřené na teorii, které jsou opravdu velká kvanta, je důležité naučit se učit. Také je nezbytné studovat přes semestr, nejlépe na každé cvičení, protože dohnat to ve zkouškovém období není v lidských silách, nehledě na to, že v žádném předmětu se nedostanete ke zkoušce, pokud z něho předtím neabsolvujete zápočet. Celkově - já bych se tam přes to všechno ráda vrátila, byl to můj velký sen, ale znamenalo by to pro mě studovat do 30 let (přičemž status studenta máte jen do 26) bez jakékoli jistoty. Studium je komplexně šestileté, znala jsem i pár lidí, které vyhodili na konci pátého ročníku a v tu chvíli prostě neměli v ruce nic a těch pět let studia jim bylo prakticky k ničemu. Je to náročné, ale myslím, že to stojí za to.