×
Náročnost
Kvalita výuky
Organizace a struktura studia
Zaměření na teorii
Zaměření na praxi
Vyučující jako hlavní zdroj informací
Důraz na samostudium a účast na projektech
Kvalita vyučujících
Celková spokojenost
A co opáčko?
Ethel_Hallow
15. 9. 2023

Studium bylo náročné. Na studenty jsou kladeny větší nároky než na renomovanějších univerzitách prý proto, aby se o té ústecké neříkalo, že to je "jen ten bývalý peďák". Velký důraz byl kladen na teorii a samostudium - čtení monografií.

tz1997
5. 7. 2021

Občas narazíte na pěkně náročné předměty, ale někteří vyučíjící jsou TOP! Za mě skvělá volba na Bc. jen škoda, že FSE nenabízí dálkově Ing. Velký důraz se klade na seminární práce. Nejnáročnější - matematika, statistika I a II , makro, mikro, daně

Khoa
6. 7. 2020

Dobrá škola, která má své mezery a chyby avšak přístup vyučujících ke studentům je velmi vstřícný. Škola se snaží řešit problémy. Studium je středně náročné, avšak velmi náročné jsou požadavky na bakalářské a diplomové práce. Vyšší než na jiných vysokých ekonomických školách v ČR.

primat586547
15. 12. 2019

Příšerná struktura učiva na oboru toxikologie a analýza škodlivin

siimoonaa97
2. 1. 2019

SUPER

StudentkaUJEP
20. 9. 2017

Podle mě je to super volba. Nejvíce mě baví slyšet negativní ohlasy na fakultu od lidí, co jí neměli na ti ani dodělat nebo na ní v životě nestudovali. Nevím, jak na dalších fakultách, ale na FSE se nedává nic zadarmo, škola je náročná, ale atmosféra, vyučující jsou vstřícní a snaží se pomoci.

Dydy99
11. 9. 2017

Škola střední úrovně

elcirclee
24. 1. 2017

Zastaralá budova mimo nádherný zrenomovany kampus. Věcně člověk mrzne pořad i v hodině jsme v bundach. Organizace je hrozná nic nevíte dopředu a věci recene na poslední chvíli jsou na denním pořádku. Nevíte termíny zk, podklady pro praxi, vypracovavani deniku .. mnoho učitelů neprofesionalni neumí učit neumí vést diskuzi přednášet pro více lidi s UK, JCU se kvalit obě vůbec nedá srovnávat za to je zde často až rodinné prostředí a malý tlak a požadavky (teda kromě anatomie ta je brutální

studenticek
7. 11. 2016

technické zaměření, díky kterému získáte přehled

Luckpol
12. 7. 2016

Dá se, ovšem někteří profesoři dovedou pořádně studium znepříjemnit začleněním vlastního ega do výuky. S poctivým přístupem ke šprtání a docházce ji absolvuje i "těžkopádnější" dříč, co se teorie týče. Pozor však na praxi, ta se "okecat" nedá. Školu doporučuji, v Ústí se dá i dobře kulturně a sportovně vyžít.

primat524109
3. 7. 2016

Náročné, ale skvělé studium. Jsem moc ráda, že mohu být právě tady a teď.

Mr.eskymo
28. 5. 2016

Pokud je pro někoho jakýkoliv druh chemii nepříjemný na učení, vůbec sem nechoďte akorát se tu budete trápit. Čekal jsem že se tu budu učit o kytičkách, vodě, zvířátkách a místo toho cpete každý ročník do hlavy strukturní vzorce benzenů, antracenů, ftalátů a podobné zbytečnosti které za týden stejně zapomenete

absolvent UJEP
8. 4. 2016

Všem je jasné, že ujep je jedna z nejhorších vš. Tento rok 2016 změnili podmínky pro ukončení. Státnice máme písemné z 6 oblastí, 50 otázek a pouze 50 minut. Z toho otázky jsou otevřené i uzavřené. U u. otázek je více možných odpovědí , všechny i žádná. Proto hodnotím školu jako nekvalitní, už jen z důvodu změny podmínek uprostřed studia, což je proti školnímu řádu.

moncik94
15. 11. 2015

Studuji anglistiku a jsem spokojená.

MilanMr
6. 7. 2015

Potřebovalo by to pár změn: pokud chce člověk uznat kurzy, aktuálně neuznávají hodnocení dobře, považuji to za blbost. Neuznávají zápočty i když kurz končí pouze zápočtem. V tomhle případě bych uvítal více, kdyby rozdávali více čtyřek. Je to jako dát lékaři za 3, ale nevěříš, že to ovládá. Zvolil bych si stejnou školu, bohužel jít na jinou z ekonomického důvodu pro mne není aktuálně vůbec možné.

Legond
23. 4. 2015

Vyplněná anketa platí pro kombinované studium.

Aldaf1
9. 7. 2014

obor nesplňoval má očekávání