×

Hodnocení školy

University College Prague

Náročnost
Kvalita výuky
Organizace a struktura studia
Zaměření na teorii
Zaměření na praxi
Vyučující jako hlavní zdroj informací
Důraz na samostudium a účast na projektech
Kvalita vyučujících
Celková spokojenost
A co opáčko?
VanMorten
21. 12. 2021

VŠH je vysokoškolský obor vhodný pro studenty středních hotelových škol. Vysoká škola je soukromá, což nic nevypovídá o náročnosti studia. Vzhledem k stagnující výši školného jde škola kvalitou vyučujících pedagogů dolů a akademickou půdou bych školu nazýval jen velice nerad. Škola je mentálně i fyzicky nenáročná. Studenti a okolí nejsou stimulující a inteligentní člověk, který rád provozuje sofistikovanější aktivity než alkoholismus skrývaný za pojmem studentská léta se zde bude nudit a studium ho rozhodně naplňovat nebude. Vycházející studenti mají malou nezaměstnanost jen díky zahájení práce během studia, ve které posléze pokračují. Studium, které by zvládla trénovaná opice je ubíjející.

Leeroy_Jenkins
23. 10. 2021

Kvalitní škola se super prostředím. Vstřícný přístup profesorů, vyučujících i ostatních pracovníků ke studentům, kteří mají respekt, nejsou drzí a případně umějí vyjádřit pokoru. Každá vzdělávací instituce má své plusy i minusy. Pozitivum je nestrannost profesorů a objektivní hodnocení situaci a historických událostí, bez ohledu na státní, stranickou, ideovou nebo jinou příslušnost. Jestliže máte zápal a jste otevření, tak si osvojíte kritické myšlení. Ke zkouškám je k dispozici velké množství materiálů i on-line publikací. Takové negativum (jak pro koho) může být opakování výkladu učiva i přednášek u některých předmětů, alespoň v oboru mezinárodních vztahů, respektive tu stejnou problematiku uslyšíte od jednotlivých profesorů dvakrát až třikrát. Dále také lehčí organizační chaos u některých předmětů. S jednotlivými profesory se může komunikace přes e-mail protáhnout na delší dobu. Obecně je to ale velmi přátelská škola s mnoha akcemi, exkurzemi (v rámci možností), přínosnou a hodnotnou výukou, super hosty a skvělými lidmi.

olodoko
16. 8. 2020

Koukala jsem na předchozí komentáře a přišla mi škoda nepřidat i svůj názor - UNIVERZITA SUPER! Chodila jsem na mezinárodní vztahy a diplomacii a za mě bych doporučila. Určitě jde o přístup studentů k učení, ale když se alespoň trochu snažítě, tak to dáte. Hlavně se mi líbilo, že to není o tom naučit se věci nazpamět. Ano, jsou nějaké důležité definice, bez kterých se nehnete dál, ale o tom to studium není. A ještě jsem se teď dostala po bakaláři do jedný super firmy jen díky praxi, kterou mi škola v průběhu zrealizovala. Může to znít klišé, ale za mě bych neměnila.

jananovakova9961
12. 3. 2020

Na VŠMVV studuji marketing a neměnila bych :) nejvíce oceňuji ochotu vyučujících i všech zaměstnanců, kteří se mi snaží vždy vyhovět. Dokonce mi domluvili stáž u mojí oblíbené firmy Dámejídlo.cz

Primát 609024
13. 1. 2019

Na této škole, jsou dva druhy vyučujících. Jedni jsou zapálení pro studium a zajímají se o své studenty a chtějí aby to někam dotáhli. Ti druzí se rádi vyžívají při zkouškách když je student na pochybách, nesnáší své přednášky a rádi by podkopávali naše sebevědomí. Dále škola je soukromá a když si člověk platí za studium, tak by se k němu měli chovat jako k dospělému. Po bakaláři radši přecházím na jinou školu. Magistra odtud opravdu nechci.

vallamann
4. 8. 2015

trosku sa deju ymenz ktore nemuseli bzt ale je to stale vynikajuca skola :)

zezuch
17. 2. 2015

Škola je dobře organizovaná s rodinným prostředím, rozhodně ji doporučuji.

Diplomatka90
22. 5. 2014

Musím říct, že tuto školu by dala bez obtíží i opice čerstvě odchycená v Zoologické zahradě Praha. Náročnost nulová, požadavky na studenty taky nulové, zkoušky vždy na první pokus. Úroveň absolventů je tak vzhledem k absenci přijímaček opravdu katastrofální. Sama bych takové lemply ani nikde nezaměstnala, určitě ne u intelektuálních činností. A proč jsem tak ostrá, ptáte se?! Bohužel jsem se nechala zlákat řečmi o tom, že nemáme dát na tvrzení, že všechny soukromé školy jsou u nás stejné, že VŠMVV je jiná. Houby jiná. Ale to jsem zjistila bohužel až moc pozdě. Tady jde o můj vnitřní pocit. A ten je takový, že se cítím nepříjemně, když vidím a cítím, že jsem si neplatila za své vzdělání, ale za diplom! Já jsem chtěla primárně vzdělání, ne diplom! Jakou mám mít asi tak teď radost z diplomu, kterej dostal i Lojzin, co by neprošel na lepší střední škole ani prvákem???!! I díky takovýmto školám se ani už nedivím, že bude mít za pár let VŠ polovina ročníku. Na VŠ, a to jsem viděla i na této škole, jsou totiž dnes už i lidé, kteří na ni bunky opravdu nemají. Kdybych volila znovu, šla bych na známou a zavedenou veřejnou vysokou školu, at už na VŠE či UK, tam se to aspoň procedí dvakrát, jednou přes přijímačky, a pak i následným studiem. Tady se neprocedí nic, vezmou každého a zkoušky alá klientský přístup, takže i za naprosté nic dostanete dobrou známku, o úrovni a kvalitě výuky raději taky pomlčet.

panvickaTefal
30. 3. 2014

Nevím, zda na VŠH studoval Tomio či ne, každopádně pokud řekl, že mu ta škola k ničemu nebude, tak měl naprostou pravdu. Po několika letech "studia" na této škole Vám můžu s čistým svědomím říct, že by jí vystudovala i chytřejší opice. Úroveň zkoušek nulová, zapojení studentů do studia také nulové. Jedinou výhodou této školy vidím v tom, že za 32.500 studujete vysokou školu z které budete mít titul, s minimálním úsilím a minimálním zapojením mozku. To, že se tam nenaučíte naprosto nic a kdykoli budete někomu říkat, že studujete tuto školu, tak Vám bude trapně, tak to prostě bude. ...Už snad chápete, co je VŠH zač. Pokud jste chytří, určitě sem nechodte, je to škola zejména pro méně nadané.