×
Náročnost
Kvalita výuky
Organizace a struktura studia
Zaměření na teorii
Zaměření na praxi
Vyučující jako hlavní zdroj informací
Důraz na samostudium a účast na projektech
Kvalita vyučujících
Celková spokojenost
A co opáčko?
munne420
2. 3. 2023

mohu jedině doporučit, individuální přístup ze strany kantorů, možnost erasmu prakticky pro každého

GoodOne84
13. 12. 2020

Nemohu doporučit.

lukasjezek4188
8. 12. 2020

Škola má nepřehledné stranky pro studenty některé informace máte na mup,některé na sis , a pracujete v outlooku..ktery moc nefunguje ... Je těžké nekdy najit co od vas chtějí...nekteri lektori vam nedaji ani studijni materiál....jsem zklamaný.....

hanao61
14. 5. 2020

Studovala jsem zde pár let nazpět. Lektoři- nápomocnost a kvalita velmi individuální-někde příjemně překvapila, jinde katastrofa, to samé schopnost prezentovat, pár případů bylo..... no comment. Na hodinách bylo hodně studentů, student vůči škole je naprosto nicotný. Lektoři nás ve většině případů nepoznávali ani po letech chození k nim na přednášky, někdy bylo i lektora špatně slyšet. Osobní přístup či nějaká péče, když jde o soukromou školu jsem vůbec nepocítila, ba naopak jsem se setkala s opačným přístupem, nejvíc jsem si z toho odnesla přístup "no care", stále také nějaké nejasnosti, komplikace, vadné informace, špatná komunikace (např. že vedoucí závěrečné práce nekomunikuje v řádech měsíců či když je nějaká změna z administrativy a vy jim to nezvednete, tak se to už nikdy nedovíte) a administrativní kotouly..., to byly mé poznatky zde. Určitě se nelze ani spolehnout, že to bude zcela "easy". Řada lektorů neposkytuje podklady pro studium a zvlášť když studujete dálkově, tak se vše podstatné nedovíte, co je nutné pro zvládnutí zkoušky. Celkově se mi tato škola dost zhnusila a beru to za špatné rozhodnutí se tam vydat.

Mr.Hy
31. 5. 2019

Velký rozdíl kvality mezi anglickými studijními programy a jejich ekvivalenty v anglickém jazyce - mnohem větší náročnost, ale i kvalita výuky.

primat586860
10. 2. 2018

Ráda studuji a jsem spokojená. Užívám si studium, nikdy by jsem nevolila jinak.

test 5
7. 1. 2017

Před rokem jsem odstudoval na MUP MO bc. Muím říci, že studium bylo hodně jednoduché. Vyučující nejsou většinou nároční, nicméně se najde pár výjímek jako třeba prof. Mudrová. Stačí se na zkoušky připravovat pár dní předem a většinou to vyjde. Když ne, tak další 3 pokusy to jistí. Škola má jednu skvělou výhodu a to je možnost Erasmu prakticky pro každého studenta, který se přihlásí. Long story short pokud nechcete vynaložit příliž času učením MUP je ta spravna volba! Good luck!

primat522123
11. 6. 2016

Mediální studia, prezenční. Škola je docela dobrá, vyuka je v pořádku, není náročna. Pro získání všeobecného přehledu dobré.

primat522123
11. 6. 2016

Mediální studia, prezenční. Škola je docela dobrá, vyuka je v pořádku, není náročna. Pro získání všeobecného přehledu dobré.

primat513493
28. 5. 2016

doporučuji

spartacus1893
21. 7. 2015

Předpokládal jsem jednodušší a cílenější přístup k materiálům. Častokrát 2-4 doporučené literatury o cca 500 stranách + zákony jako základní znalost ke zkoušce. Často není v silách pracujícího člověka přečíst veškerou doporučenou literaturu.

SEEMA2AX
11. 5. 2015

Nejlepší ze všech soukromích škol .., stojí to za to

Romulusss
7. 2. 2015

Na MUP studuju mezinárodní vztahy a evropská studia, vybral jsem si to proto, že jsem úředník a dodělávám si tu titul. Abych tak řekl, tak asi hlavní složení studentůna MUP je takové: hlupáci s OQ tykve nebo lidé jako já - starší ročníky, co už dělají a chtějí se pyšnit i titulem, ale chtěj prostě dávačku, kde to bude tutovka, ne stohy učení s nejistým výsledkem na konci. Popravdě jsem ale čekal, že úroveň bude přeci jen vyšší, moc se mi to tu zatím nelíbí, přijde mi to tak nějak o ničem, jestli za to dostanu ten diplom, tak se budu asi hodně divit, ale vypadá to, že asi ano. Ale není se čemu divit, kámoš na UJAKu taky pracuje na plnej úvazek, ve škole snad ještě nebyl (já sem zajdu aspoň párkrát za rok:D), na zkoušky se učí den (já někdy i víkend), když to nevyjde, připlatí si další pokus a další a další a další, klidně deset, dokud už neví všechny možný otázky.., ale já na MUP ještě nic neopakoval, kdo opakuje, je fakt hodně slabej, protože testy jsou dost lehké a hodnocení velmi mírné - měli by si zkusit veřejnou školu, ségra jednu dělá a furt se jen učí:D, profesoři jsou tu velmi benevolentní, asi chápou, kdo je živí a nějaké to vyhazování by se jim zcela jistě projevilo na výplatní pásce, eventuálně ukončením pracovního poměru..., to už tu na MUP (a jiných soukromkách - UJAK a tak dále) bylo několikrát, učitel, co měl trochu normální nároky na zkouškách (tedy ne zkoušky jako na základce), hloupí studenti udělali petici a učitel letěl jako namydlenej blesk, obrázek at si udělá každý sám.

1Baronka
17. 2. 2014

Nedostupnost a nekomunikativnost lektorů se studenty.