×
Náročnost
Kvalita výuky
Organizace a struktura studia
Zaměření na teorii
Zaměření na praxi
Vyučující jako hlavní zdroj informací
Důraz na samostudium a účast na projektech
Kvalita vyučujících
Celková spokojenost
A co opáčko?
Kakaduk
1. 7. 2021

Ne

Michallu
6. 1. 2019

Škola mi přijde jako docela v pohodě. Sem tam se najde nějaký učitel který je fakt na pěst, ale kde to neni? Jinak studuji radiologického asistenta a je to tak středně náročné. Pro někoho jako já, kdo celý život bojoval s fyzikou to bude boj až do 3. ročníku ale pokud tě baví fyzika a chceš pomáhat lidem jdi do toho! :) P.S. občas žasnu nad zvláštností vnitřního řádu školy. Ale je to spíš úsměvné než že by se z toho člověk hroutil ;-)

Papaja94
29. 5. 2016

Studovala jsem obor Zdravotní laborant, takže nemůžu posoudit ostatní obory. Za sebe bych ale řekla, že tato fakulta poskytne potřebné vzdělání pro práci v oboru. Občas trošku pokulhává organizace, ale na duhou stranu jsme měli dlouhé praxe (některé velmi přínosné) přímo ve fakultní nemocnici a na dalších specializovaných pracovištích. Také nás odborné předměty vyučovali přímo lidé z praxe a kapacity ve svém oboru. Vyučující z jiných fakult na doplňkové předměty byli už kvalitou podstatně níž a také bych negativně hodnotila, že se těmto předmětům (sociologie, etika a filozofie,...) přikládá příliš velký význam. Prostředí je víceméně vstřícné, přátelské a kvůli malému počtu studentů velmi "rodinné". Celkově bych ale mou zkušenost na této fakultě hodnotila kladně.

czSankacz
26. 7. 2015

Ztráta času. Sice je titul doma, ale to je tak vše. Studijní oddělení tragédie, vyučující (ne všichni) hrůza a děs. Uplatnění spíše žádné, jelikož po dostudování když člověk zjistí jak se dřel ve škole a pak jaký by měl mít plat v daném oboru tak je to k smíchu.