×
Náročnost
Kvalita výuky
Organizace a struktura studia
Zaměření na teorii
Zaměření na praxi
Vyučující jako hlavní zdroj informací
Důraz na samostudium a účast na projektech
Kvalita vyučujících
Celková spokojenost
A co opáčko?
viki_sek
11. 1. 2024

Náročná fakulta, ale vyrovná to skvělý kolektiv a opora ze všech stran

alzbi7794
10. 7. 2023

Byla jsem rok na PEF a studium je velmi teoretické a dle mého není tolik teorie potřeba.

x007man
1. 3. 2023

Ve většině předmětů je kladen důraz spíše na praxi než na teoretické znalosti, což je za mě dobře.

veverka29
19. 1. 2023

U nejtěžších předmětů jsou učitelé podkopávači. Nechápu, že si je tam drží. Přijde mi jak kdyby chtěli vyhazovat schválně.

Caroli17
14. 10. 2021

PEFku a celkově Mendelku mám ráda a nechtěla bych měnit za jinou, ale někdy si říkám, že je až moc náročná. Samozřejmě, že to nejde jen tak posoudit, ale pokud si srovnáte výuku a podmínky na jiných ekonomických fakultách, tak se liší. Vysoké školy jsou spíše určeny pro samostudium a i tady to není vyjímkou. Zajímavé předměty. Možnost zapojení se do spolků. Velký výběr sportovních aktivit. Moderní vybavení a celkově fakulta. Pro dojíždějící jsou koleje od školy velmi blízko. Za mě tedy doporučuji.

LKarly
10. 4. 2021

Škola poskytuje kvalitní vzdělání, bohužel některé předměty typu matematika, mikroekonomie nebo makroekonomie jsou zbytečně moc těžké.

primat730
16. 4. 2017

Tuto školu bych mohl každému ze svých známých vřele doporučit.

primat545550
9. 4. 2017

Škola je v něčem náročná, v něčem méně, srovnání mám přeci jen z doslechu od známých na jiných ekonomkách (VUT, ESF MU). Ekonomické předměty by zasloužily více aplikace do praxe, informatické předměty taktéž. Nechápu na co mně jako lajkovi bude práce v příkazovém řádku nebo sestavování HTML kódu atd., raději bych do předmětů "Informatika pro ekonomy" zahrnula věci, které člověk-neinformatik může využít přímo ve firmě a učíme se o nich jen teoreticky (SCM systém, CRM systém atd.). Organizace na PEF má také své mouchy, někdy masařky. Dozvědět se podstatné informace důležité pro studium (termíny, deadliny, povinnosti) je někdy dost obtížné, vše je stylem nikdo nic neví a jedna bába povídala. Zato e-mailů o sportovních a jiných kurzech má člověk plnou e-mailovou schránku... Jinak si ale nestěžuju. :)

marrythenight
7. 1. 2016

Fakulta je hodně náročná, ale dokáže připravit studenta na budoucí pozici.

Roxy7
5. 9. 2014

Na této škole je kvalitní pouze katedra Informatiky - naučí, praktické věci se řeší, dobře vysvětleno a super přístup.

macpav
20. 8. 2014

Významný rozdíl v organizaci prezenčního a kombinovaného studia, tedy v pohledu na (ne)možnost zapsání vybraných volitelných předmětů a zaměření tak své specializace vede k nižšímu zájmu o kombinovanou formu studia, která ke škodě zájemců není nabízena ve všech akreditovaných studijních progrmech.