×
Náročnost
Kvalita výuky
Organizace a struktura studia
Zaměření na teorii
Zaměření na praxi
Vyučující jako hlavní zdroj informací
Důraz na samostudium a účast na projektech
Kvalita vyučujících
Celková spokojenost
A co opáčko?
primat_professional
16. 1. 2024

V mém případě šlo o specializovaný program, souhlasím se zde uvedenými negativními hodnoceními, samostudium, nekvalitní předražené materiály, přednáška často jen jako "osnova" k tomu, co se má člověk nadrtit sám. Člověk tak nějak lovil z čeho se má vlastně učit. Struktura studia byla nelogická a nepřínosná, zapojování studentů nula. Tato fakulta je o x čísel pod PrF UK a je to opravdu znát. Asi nejkvalitnější zkušenost byla s obchodním a finančním právem.

t.leb
29. 10. 2022

Vzhledem k náročnosti, nejsem si jist, že bych chtěl opakovat stejný studijní program :-)

primat510304
15. 6. 2021

Chodil jsem tam i vypálenej a dal jsem to. Takže asi tak.

Studium na této fakultě je nejhorší rozhodnutí v mým životě. Kvalita výuky neskutečně kolísá, někteří vyučující jsou ok, ale jiní jsou naprostej odpad. Všechno je uspěchaný, dělaný jen tak tak, aby to stačilo. Materiály na studium neskutečně předražený, nepřehledný saláty. Zkoušky jsou udělaný s cílem vynerovvat studenty, neskutečně málo času s vysokou obtížností, často zavádějící, matoucí otázky. Skoro všechny zkoušky jsou písemná+ústní, přičemž "písemná" verze má sloužit k tomu, zda se student vůbec "přispustí" k ústní zkoušce (přesto že k tomu mají sloužit zápočtové testy, like wtf???), aby náhodou vyučující nemuseli pracovat o hodinku denně dýl, vyučující se na studenty s poruchami učení dívají jako na plebejce, jsou většinově nevlídní. Na fakultě je v zimě 15stupňů v učebnách a v létě pro změnu 30, půlka budovy padá, přitom v dané části vyloženě měsíc před zavřením z důvodu katastrofálního stavu statiky probíhala výuka -LMFAO. Prostě hnus, nestudovat. Chudáci vyučující co za něco stojí, bohužel na ty se na fakultě sere a jede se podle "kamarádství" mezi jistejma katedrama.

dominiknojman28
1. 5. 2019

Naprostá spokojenost, neměnil bych.

alfons.mucha
11. 2. 2019

Fakulta má dobrou úroveň, vyučující jsou velmi kvalitní. Během semestru je škola v pohodě, ve škole trávíme minimum času a průběžná příprava také nezabere moc času. Zkouškové už zas tak jednoduché není, některé zkoušky jsou poměrně náročné. Výuka je masová, fakulta bere do prvního ročníku nesmyslné množství lidí. V podstatě každý kdo chce najde práci v oboru, ale zejména první koncipientské roky jsou dost krušné a i po advokátních zkouškách to není hlavně v Brně jednoduché, vzhledem k přesycenosti trhu právních služeb. Znovu bych asi volil obor, ve kterém je menší konkurence mezi absolventy a kde si trh práce absolventů více cení.

schilu
9. 1. 2017

Školu, výuku i profesory hodnotím velmi kladně. Studium je náročnější, ale pokud na něj člověk úplně nekašle, lze zvládnout (studuji kombinovaně a jde to :) ).

MaruskaR
14. 2. 2016

spokojenost s profesory a hlavně se studijním oddělením, katedra správního práva má výbornou vedoucí, vyzdvihla bych katedru pracovního práva, výborná komunikace :-)