×
Náročnost
Kvalita výuky
Organizace a struktura studia
Zaměření na teorii
Zaměření na praxi
Vyučující jako hlavní zdroj informací
Důraz na samostudium a účast na projektech
Kvalita vyučujících
Celková spokojenost
A co opáčko?
primat532612
28. 8. 2022

Jsou věci, které se mi na MÚVSu nelíbily (jako třeba malá možnost udělat si svůj vlastní rozvrh, protože předmět není vyučován v tolika paralelkách), ale obecně mi výuka přijde kvalitní a rozhodně na dobré úrovni. Líbí se mi, že lze studium skloubit s prací a využít poznatky z VŠ přímo v praxi. Zároveň se lze na mnoha věcech domluvit individuálně a není tak například problém přejít z denní formy studia na kombinované.

...

lotosovykvet
4. 2. 2021

Učitelé neochotní a arogantní, studijní oddělení nefunguje, předměty jsou jen o teorii, rozvrh je každému přidělen, při zápočtech a testech se podvádí ve velkém, zázemí skoro žádné. Jít sem byla chyba a školu rozhodně nedoporučuji. Spíš než na vysoké škole to zde funguje jako na střední.

Karo11
28. 11. 2020

vyhněte se

primat520241
3. 1. 2020

V životě bych na tuto školu už nešla.

kraftovakristyna
26. 12. 2018

...

kockahedus
28. 11. 2016

Na této škole jsem studovala moc ráda, hodně mě naučila, ale byly tu problémy s přenosem informaci, což se snad s novou paní ředitelkou změní.

Lulibo
14. 5. 2014

Když jsem vybírala ekonomku, tak jsem se dívala nejen na obor, který bych chtěla studovat, ale samozřejmě i na jméno školy. Prioritou pro mě byla VŠE, ale tam jsem se nedostala. Solidní alternativou tak pro mě byl MÚVS ČVUT, kde studium není ani tak náročné (lehčí než na VŠE). Pokud mám zhodnotit úroveň ekonomický škol, tak se příkláním k následujícímu vtipnému, ale o to více pravdivému hodnocení českých ekonomických vysokých škol pomocí aut...Jaguáry nevedeme (mimořádně prestižní školy v USA a GB), ale máme na výběr Audi (IES FSV UK, VŠE a snad i ekonometrie na MFF a ekonomické obory na ČVUT), Škodu 120 (ekonomické obory na ČZU, MU a VUT), motokáru (ostatní ekonomické obory na veřejných vysokých školách), motokáru s příplatkem (snad CEVRO) a motokáru s rezatými ložisky a s příplatkem (ostatní soukromé VŠ).

malejnegii
31. 3. 2014

můj obor je PeM

dandosim
22. 3. 2014

Jako velkou nevýhodu vidim to, že si studenti nemohou vytvářet svůj rozvrh sami a pokud chtějí změnu, musí složitě přes studijní, které změnám příliš nefandí.