×
Náročnost
Kvalita výuky
Organizace a struktura studia
Zaměření na teorii
Zaměření na praxi
Vyučující jako hlavní zdroj informací
Důraz na samostudium a účast na projektech
Kvalita vyučujících
Celková spokojenost
A co opáčko?

Studium na Tropech je spíš o tom co se sami hodláte naučit, než aby vás do učení nutili profesoři sami. Pokud chcete můžete se toho tedy dost o tropech naučit.

PBP
31. 3. 2022

Celý semestry se odehrávají na agru. Předměty máme s agrem a jinýma fakultama, takže to co oni mají rozděleno na cviko a přednášku musíme zvládnout během přednášek a ještě v jednom semestru... Takže kvalita vzdělání je pak spíše nemotivujici když to máte v 60% případech

primat1892
13. 2. 2022

Po prvním semestru jsem se rozhodla jít jinam. Pokud je někdo zaměřený spíš na zvířata, bude muset vytrpět fyziologii rostlin, všechny možné botaniky apod.

adelckvv
6. 1. 2022

První ročník bakaláře je docela vyřazovací. Těžká matika a chemie, kdy učivo, co jiné obory mají rozdělené do nejméně dvou semestrů musíme zvládnout během zimáku. V pozdějších ročnících jsou ty "obecnější" předměty nahrazeny těmi více tropickými. Vadilo mi, že jsme museli studovat rostlinku i živku. Teď mají systém udělaný jinak a v druháku si student volí, jestli chce předměty zaměřené na zvířata nebo rostliny.

Agrongutan
4. 6. 2019

Hodne blbych predmetu, hlavne ekonomiku mame v anglictine. Proc to vubec mame? Nutny telocvik Hodne narocna chemie. Narvali do jedheno semestru informace pro cely rok.

rexot
28. 10. 2018

Přednášky v angličtině! těžké porozumnět

JEMMY
29. 12. 2015

kdjfkdfhsajkfhoWSDFJKHCNMVXXMCNDHJUX,TFPEWGS

tanecnice24
23. 5. 2014

studium na Fakultě tropického zemědělství rozhodně není zadarmo, vyýaduje znalost matematiky a chemie, ale na druhou stranu nabízí dobré uplatnění na trhu práce, výuka je kvalitní a celkově dobře organizovanná.