×
Náročnost
Kvalita výuky
Organizace a struktura studia
Zaměření na teorii
Zaměření na praxi
Vyučující jako hlavní zdroj informací
Důraz na samostudium a účast na projektech
Kvalita vyučujících
Celková spokojenost
A co opáčko?
primat486900
12. 3.

Oceňuji, že škola vyjde vstříc studentům, kteří zároveň pracují, umožňují individuální plány

paviook6
2. 1. 2023

Super škola, příjemný profesoři. Sice nějaké výjimky jsou ale bez toho to nejde. Jinak všechno v pořádku

theCrey
5. 3. 2018

S výukou a vyučujícíma jsem byl nadmíru spokojen. (dostudováno Bc.). Nově nabízí také program MBA, který je pro řadu studentů velmi zajímavý.

exactian
8. 1. 2017

Vysoká škola podnikání a práva, a.s., je jedna z mála škol, která nedá nic zadarmo. Pravdou je, že se zde platí o něco více, ale za to je zde spousta kvalitních vyučujících. Pokud někdo řekne, že je to soukromá škola a titul je zaplacen, tak asi nikdy nestudoval na obou typech Vysokých škol (soukromá, státní). Ze svých zkušenostech vím, že vše záleží na vyučujícím. Ale všichni vědí, že vysokou školu studují pouze za účelem mít titul na občanském průkazu a pokud někdo tvrdí něco jiného, tak nejspíš lže (vyjímkou jsou samozřejmě doktoři, právníci, daňoví poradci apod.). Většina učitelů na této škole, jsou velmi milí a se vším poradí. Odpovídají na všechny vaše dotazy, například i na ty, které se týkají např. vašeho podnikání. Školu hodnotím velmi kladně.

r.e.n.a.t.k.a
27. 5. 2016

Vše má své pro a proti. Nikdy není nic 100% a nikdy není nic jednoduché. Ale já bych neměnila.

Lucas87
20. 4. 2016

Škola je příjemná, jen v mém v regionu mi to moc nepomohlo oproti DiS., vlastně studoval jsem pro svůj dobrý pocit. V kariérním životě je nejdůležitější AJ a známosti.

Evzenie35
2. 4. 2016

Vyucujici jsou opravdu profesionalove ve svem oboru. V pripade nesrovnalosti radi vse vysvetli. Kombinovane studium je hodne postavene na samostudiu, zkousejici jsou ferovy- coz neznamena ze by nechali cokoliv zadarmo. Clovek musi prokazat zakladni znalost a prehled. V porovnani s jinymi skolami je tato narocnejsi. S vyberem skoly jsem vice jak spokojena.

primat486753
1. 3. 2016

Jsem zcela spokojená. Zatím bych škole vytkla pouze to, že každý opravný termín se musí platit, ale pedagogové jsou ochotní a dávají jeden termín navíc zdarma.

Marky101
24. 9. 2015

Na každé škole se něco najde, tuhle bych hodnotila průměrně, ale mít za rok bakalářský titul není špatné, ale dost náročné.

Tracy0
14. 9. 2015

Rozhodně člověk nedostane nic zadarmo. Ti, co si to mysleli, že jde o "ptačí kurz" odpadli během 1. ročníku. Ti méně motivovaní odpadali průběžně. Z 50 osob u zápisu vydrželo do státnic cca 20 lidí.

misurada
28. 4. 2015

Zajímavý obor, ale vyučující jsou tací prapodivní. Školní informační systém super, hodně informací a materiálů ke studiu.

CiraO2
12. 2. 2015

Vybral jsem si ji, protože předmětově je pro mě zajímavá a baví mě. Přísnost vnímám jak u koho, ale nejlepší plus pro mě je ideální rozložení výuky dálkového studia.

StarHevn
5. 2. 2015

Hodně slabá škola, bohužel, raději sem nechoďte, pokud aspon za něco stojíte...

konator
4. 11. 2014

Druhá vysoká škola kterou navštěvuji takže můžu srovnávat. S náplní studia jsem naprosto spokojen stejně jako s přístupem a požadavky vyučujících. Velmi oceňuji fakt, že nemusím trávit tolik času učením doma, protože se vyučující snaží předat co největší množství informací na přednáškách a cvičeních. Skvělý je třeba i podnikatelský inkubátor, kde mají aktivní studenti a jejich projekty zelenou. Škola se snaží podporovat studenty v začátcích podnikání celou řadou programů a ti, kteří jsou chytří, je využívají. Jsem moc rád, že mám ve skupině celou řadu perspektivních lidí, kteří mají o studium a o problematiku podnikaní opravdový zájem. Na druhou stranu jsou zde i zastánci stylu hlavně to nějak odsedět a snad mi to pak dají, ale ti jsou asi všude. Doporučuji lidem, kterým připadá podnikání atraktivní a chtějí se v této oblasti rozvíjet, aby se v blízké budoucnosti stali svými vlastními pány :-) .

Krokouš
29. 7. 2014

Továrna na tituly...

Barninka
20. 3. 2014

Pro mě je to hodně snadná a celkem i drahá škola, u soukromých škol u nás si platíte za klientský přístup, o tom nelze po mé zkušenosti ani v nejmenším pochybovat. Kdyby nebyl, lidi by se zlobili a učitelé by lítali, pokud by na požadavcích neslevili, když lidé platí, chtějí mít titul jistý, to je pochopitelné. Uplatnění je žalostné, když ptáčka lapají, hezky mu zpívají. Ale nedivím se, vždy většina absolventů neovládá ani svůj mateřský jazyk. Mrzí mě to, že tihle nám pak dělají nepříliš pěkné jméno, ale to už prostě souvisí s politikou soukromých škol v ČR obecně, které si své uchazeče nijak nevybírají a studium jim nijak v náročnosti nekomplikují. Lidé z výběrovějších veř. škol mají i naši školu za prodejnu titulů, nedivím se jim. Když si čtu o prodejnách titulů UJAK, VŠKE, RAVŠ, VŠO, EPI, VŠH, MUP, NC, VŠMVV, VŠKV, VŠFS, BIBS, BIVŠ, AMAK, STING, PEVŠ, SVŠE(S), VŠAP, ZMVŠ a dalších asi pěti-deseti soukromkách, které lákají studenty na co nejlehčí studium, je mi docela úzko. Ale VŠP nebyla bohužel jiná. :( Jediná soukromka VŠMIE se prý podle ohlasů jako soukromka trochu drží a vyhazuje třeba od státnic a nedává to tak úplně všem platičům zadarmo. (NOVĚ PŘIDÁVÁM HODNOCENÍ, KDYŽ JE MOŽNOST)