×
Klára
Kotul

Tři roky úspěchu – University of New York in Prague získala titul 2018!

Praha, 26. února, 2018 – University of New York in Prague (UNYP) vyhrála české Superbrands, a to již třetí rok v řadě. “Být oceněn tři roky v řadě za znamenitost v marketingu a v celkové reputaci je pro nás velká čest,“ říká Mark Anderson, marketingový ředitel University of New York in Prague. Titul je udělen skupinou expertů a vítěz je vyhodnocen na základě známosti značky, inovací, prestiže, obchodních výsledků a samotné kvality značky.

“Největší pýchou University of New York in Prague jsou její absolventi. Za 20 let absolvovalo univerzitu téměř 3000 studentů a mnoho z nich je nyní na vysokých pozicích po celém světě. Není divu, že je UNYP opakovaně oceněn za znamenitost. Minulý měsíc se dva naši absolventi objevili v časopisu Forbes ve 30 pod 30,“ dodává Sotiris Foutsis, generální ředitel UNYP.

UNYP už 20 let, tedy od roku 1998, nabízí nejlepší vysokoškolské vzdělání v anglickém jazyce v České republice. Univerzita nabízí jak americké tituly ve spolupráci s dlouholetým partnerem State University of New York, Empire State College, tak UNYP tituly akreditované Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy. Na univerzitě je možné studovat spoustu různých oborů, například Obchodní administrativu, Komunikaci a masová média či Psychologii, přičemž si potencionální studenti mohou vybrat mezi bakalářskými, magisterskými, MBA či Ph.D. programy.

University of New York in Prague zůstává – podle profesionální poroty složené z marketingových odborníků – oficiálním lídrem mezi soukromými univerzitami a obchodními školami v České republice. Úspěch získala nejen díky dlouhotrvajícím vysokým standardům v marketingu, ale také díky kvalitní výuce, zaměstnancům, pedagogickému sboru, absolventům a aktivitám. Díky tomu si UNYP jako značka užívá popularitu a prestiž. Spolupůsobení těchto faktorů má za výsledek skvělé obchodní výsledky, inovativní komunikaci a silné povědomí o značce.


Pro více informací o University of New York in Prague nebo o Superbrands kontaktujte [email protected].


Autor
Klára
Vytvořeno
19. 3. 2018
Tagy