×
Klára
Kotul

Soukromá, nebo veřejná: Která univerzita vám víc pomůže k úspěchu?

Když dojde na rozhodování mezi veřejnou a soukromou univerzitou, existují velmi protichůdné názory a často se na toto téma rozjedou zapálené debaty. Ve skutečnosti bychom se ale měli sami sebe zeptat, proč se to vůbec řeší. Soukromé školy jsou mnohem lepší volbou, ale často jsme zaslepení faktem, že je veřejné vzdělání vnímáno jako tradiční a jelikož je poskytované státem, je zaručeně kvalitní. To už ale není tak úplně pravda.

Učí vás skuteční experti

Profesoři na UNYP jsou experti ze společností jako je GE Money, Coca-Cola či UniCredit bank, kteří jsou schopni vás připravit na vaši vlastní kariéru. Předání jejich zkušeností a vědomostí, které získali během jejich úspěšné kariéry, kombinují s osobním přístupem ke studentům a s otevřeností vůči jejich nápadům.

Osobní přístup

Osobní přístup dokáže udělat obrovský rozdíl. Třídy jsou tu složené z maximálně třiceti studentů, takže profesoři mají mnohem více času se každému z nich věnovat, na rozdíl od státních univerzit, kde se přednášek účastní stovka studentů. Na UNYPu se učí podle amerického modelu vzdělávání, což znamená, že se profesoři soustředí především na vás. To zní dobře, ne?

Zažijete naplno studentský život

Jako student na UNYP budeme mít možnost stát se členem jednoho z několika studentských klubů. Můžete ukázat své řečnické dovednosti v Debatní společnosti, rozvinout kreativitu v Klubu kreativity nebo zvýšit svůj potenciál v Psychologickém klubu. A pokud vás zajímají mediální studia a komunikace, jste vítaní stát se členem Společnosti komunikačních studií.
 Také se můžete podílet na organizaci TEDxUNYP akce, která dává dohromady kreativní jedince a jejich nápady. Dále se můžete zúčastnit Unilever Future Leads League, globální soutěže pro ty, kteří chtějí zažít, jaké je to se stát lídrem, nebo vyzkoušet své štěstí v obchodní soutěži L´Oreal Brandstorm.
 Nezískáte tedy jen možnost vystudovat akreditované bakalářské a magisterské programy, ale také se stanete členem multikulturní komunity a užijete si studentský život naplno.


Autor
Klára
Vytvořeno
9. 1. 2018
Tagy