Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Z jakých předmětů se skládají přijímačky?

celkem příspěvků: 5; stránka: 1
Re: Z jakých předmětů se skládají přijímačky?
6.3 2011
zdravím lidičky, chci si podat přihlášku na navazující studium Krajinářské inženýrství, chtěla jsem se zeptat, zda s tím máte někdo zkušenosti. Jestli je obtížné se tam dostat. Jdu si půjčit plno knih, abych to našprtala, ale ten seznam okruhů pro př.zk. co je uveden na lesárně je fakt huuuuustý:-( (sad emoticon)
Studentský účet
banánů: 16
6.3 2011
zdravím lidičky, chci si podat přihlášku na navazující studium Krajinářské inženýrství, chtěla jsem se zeptat, zda s tím máte někdo zkušenosti. Jestli je obtížné se tam dostat. Jdu si půjčit plno knih, abych to našprtala, ale ten seznam okruhů pro př.zk. co je uveden na lesárně je fakt huuuuustý:-( (sad emoticon)
Studentský účet
banánů: 16
11.10 2010
Poradím - dobré je zúčastnit se kurzu z matematiky těsně před přijímacím řízením a taky se dobře a do podrobna našprtat biologii. Jinak, já měl ze 100 celkových bodů 31 a v pohodě jsem se dostal :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 225
13.1 2010
záleží na jakej obor chceš jít ale v podstatě na nábytek jsou to scia a na ostatní matika a biologie s bůrazem na botaniku
Studentský účet
banánů: 6
Z jakých předmětů se skládají přijímačky?
11.10 2009
Ahojky. Chtěla bych se zeptat, z čeho se na vaší fakultě skládají přijímačky? Děkuji za odpověď
Účet středoškoláka
banánů: -96
celkem příspěvků: 5; stránka: 1