Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

stáže

celkem příspěvků: 17; stránka: 1
Re: stáže
11.2 v 23:19
Nevím, jak je to ještě aktuální, ale doporučila bych to zkusit přes nějakou studentskou organizaci, zajištění stáží v zahraničí je většinou jednou z hlavních náplní jejich činnosti. Mrkni na stránky studentské organizace IAESTE (http://www.iaeste.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=313&Itemid=205). Zajišťují placené stáže v zahraničí, takže si i můžeš vydělat, a dokud není absolutně jisté, že získáváš stáž, neplatíš jim ani korunu...
Studentský účet
banánů: 1764
8.3 2011
máte někdo zkušenost se získáním praxe v zahraničí? Já jsem chtěla vyjet v rámc doktorského studia na 3 měsíce, již jsem měla načnutou instituci, která by mne vzala. A vše ztroskotalo na tom, že UPOL nebyl schopen a ani ochoten vyřídit papírování. Kladl si požadavky na zvací formuláře, přitom se jednalo o státní instituci v Británii. A nakonec mi stejně oznámili, že nemám počítat se stipendiem...
Studentský účet
banánů: 20
18.10 2010
záleží, jakou praxi máš na mysli. Z psychologie na MU:

práce a org: občas se vyskytne nabídka na ústavu na nástěnce, některé jsou přímo nabízen mailem. Dá se absolvovat na libovolném oddělení (doporučuj JE Dukovany), nebo třeba můžeš oslovit neziskovky

Klinika: nedoporučuju černovice. Dobrá je prý Kroměříž, Jihlava nebo jiná menší města.

Poradna: v PPP Zachova je studentů hafo, je třeba se domlouvat dopředu, ať tě vezmou. Jinak libovolná ped psy poradna, školní psycholog, kociánka...

Hlavní je se nebát oslovovat psychology a ptát se. Většinou jsou ochotní a na prax tě přijmou.
Studentský účet
banánů: 55
24.8 2010
Ahoj,
nevíte jak je to se sháněním praxe v Olomouci v oblasti práv?
Studentský účet
banánů: 86
22.8 2010
06.06.2010 19:21 metuens napsal(a):
Zdravím,
studuji psychologii na MU a velice bych uvítala možnost praxe v oboru. Kdyby někdo z vás o něčem věděl nebo poradil, kde můžu tyto informace sehnat, odměním vás banány;o]]]

Co se zkusit zeptat v nějaké psychologické poradně, jestli bys jim tam nemohla vypomáhat, popř. se zúčastňovat nějakých sezení? nebo zkus obejít nějaké psychology, třeba by ti někdo dal tu možnost. Myslím, že informace k tomuto by ti měli poskytnout u vás ve škole na studijním oddělení...
Studentský účet
banánů: 396
22.8 2010
škoda,že o ničem nevím:P (tongue emoticon)
Studentský účet
banánů: 256
6.6 2010
Zdravím,
studuji psychologii na MU a velice bych uvítala možnost praxe v oboru. Kdyby někdo z vás o něčem věděl nebo poradil, kde můžu tyto informace sehnat, odměním vás banány;o]]]
Studentský účet
banánů: 233
7.4 2010
11.01.2010 20:28 maryb napsal(a):
11.01.2010 18:32 predattor8 napsal(a):
No to víš, to je velice obtížné sehnat stáž, která by souvisela s tvým studiem a obohatila tě. Já mám zaměření na management, tak že Bosch je pro mě ideální volba.

Alespoň mám super téma bakalářky, zaštítěné velikánským projektem, takže i za to bude nějaká koruna a zkušenosti taky (Y) (thumbs_up emoticon) Jenže většina lidí z oboru nemá proplacené ani náklady na bakalářku, což je u některých docela problém.

A mohla bych se zeptat, jak si se k té stáži dostal? Mám totiž také obor zaměřující se na management a kvůli diplomové práci budu potřebovat nějakou společnost, ve které ji budu moct zpracovat..
Studentský účet
banánů: 2198
6.4 2010
Ahoj tady Karel
Mám nabídku pro lidi které by oslovil management, podnikání, timemanagement, atd.
Podnikám v této sféře, kde učím lidi podnikat. Narozdíl od Bosche, o kterém píše predattor8, to může být vaše firma?
Nechám to na vás.
Nestudent
banánů: 8
4.3 2010
Studuju obor biochemie a pracuji v soukrome firme ALS laboratory group,zabyvame se enviromentalnima analyzama.Pracuji u nas studenti na brigade,ale take na placene stazi a pracuji zaroven na bakalarce ci dimplomce.
Studentský účet
banánů: 50
11.1 2010 (naposledy upraveno 11.1 2010)
11.01.2010 18:32 predattor8 napsal(a):
No to víš, to je velice obtížné sehnat stáž, která by souvisela s tvým studiem a obohatila tě. Já mám zaměření na management, tak že Bosch je pro mě ideální volba.

Alespoň mám super téma bakalářky, zaštítěné velikánským projektem, takže i za to bude nějaká koruna a zkušenosti taky (Y) (thumbs_up emoticon) Jenže většina lidí z oboru nemá proplacené ani náklady na bakalářku, což je u některých docela problém.
Studentský účet
banánů: 2094
11.1 2010
Studentský účet
10.1 2010
10.01.2010 12:16 predattor8 napsal(a):
A jakou máš specializaci studia, jaký máš obor??

Systematická zoologie a ekologie.
Studentský účet
10.1 2010
A jakou máš specializaci studia, jaký máš obor??
Studentský účet
9.1 2010
08.12.2009 17:00 marti-na napsal(a):
Máte někdo zkušenost se stáží v nějaké organizaci, firmě nebo u někoho významného?

Já byla u různých firem, nicméně vzhledem k oboru mého studia to nelze považovat za právoplatnou stáž...
Studentský účet
8.1 2010
Já mám stáž v Boschi a nemůžu si to vynachválit!! (Y) (thumbs_up emoticon) ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
stáže
8.12 2009
Máte někdo zkušenost se stáží v nějaké organizaci, firmě nebo u někoho významného?
Studentský účet
banánů: 1
celkem příspěvků: 17; stránka: 1