Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Zaměstnání při a po VŠ ? Je to možné !

celkem příspěvků: 18; stránka: 1
Re: Zaměstnání při a po VŠ ? Je to možné !
8.3 v 12:42
3lo by to nějak zařídit?
Studentský účet
banánů: -8
22.2 v 19:18
Osobně jsem pro jednu takovou rádoby super finanční poradenskou společnost pracoval. Po měsíci jsem odešel. Důrazně toto zaměstnání nedoporučuji. Pokud vám nevadí přemlouvat kamarády a budeme mít radost, že oni spíše tratí než získají - běžte do toho, ale vaše kamarádství bude zničeno. ;-( (cry emoticon)
Moderátor
banánů: 804
29.1 v 15:26
Malá zemička zato rozhodně nemůže,spíš naše krásná posttotalitní a morálem zdecimovaná zemička:/
Moderátor - uchazeč
banánů: 298
29.1 v 15:19
Souhlasím. Skoro se vším. Jen si nemyslím, že za to může naše malá zemička :) (smile emoticon). Všude jsou takoví lidi.
Studentský účet
banánů: 1170
29.1 v 15:05
moje slova...klasika - pyramida. Pokud na to máte žaludek přemlouvat lidi k uzavření skoro někdy nepotřebných pojištění, produktů aj. proč ne. Najde se mezi námi i ti, kteří si tu dvacítku klidně vydělají.
Bohužel (bohudík) já to nejsem. Nejsem přesvědčená o tom, že bych dělala poctivou práci, jen řetězovka, natahávání lidí k sobě aj.
Btw, i u OVB se často(někdy) najdou lidi, kteří tomu opravdu rozumí a chtějí lidem opravdu poradit...jenže, to bychom nesměli žít v naší krásné zemi..protože takové lidi se musí hledat Veeeelkou lupou../.
Moderátor - uchazeč
banánů: 298
28.1 v 19:37 (naposledy upraveno 28.1 v 19:37)
Pyramida nebo letadlo je nelegální, ale je tu spoustu jiných podobných multi-level marketingových nabídek, které se tváří velmi výhodně a věrohodně a pak z vás jen tahají peníze.. Za vstup, za školení, apod... děs běs
Studentský účet
banánů: 1170
8.12 2011
Mám plno kamarádů, kteří začli dělat finanční poradenství a skoro nic nevydělali, tak byli akroát naštvaní, ale zase mám kamaráda, co se mu v tom daří a těch 20 tis. není nereálných, když to bereš vážně a máš trochu štěstí. Dělá u OVB a když obejdete příbuzné a známé a přemluvíte je na nějaký produkt typu spoření, pojištění atd. tak máte velkou provizi. navíc když sestavíte tým lidí pod sebou, tak máte provizi i z jejich práce.
Studentský účet
banánů: 73
30.11 2011
Několikrát mě někdo kontaktoval s podobnou "super" nabídkou, ale taky se mi nezdá že by šlo vydělat si v pohodě při vejšce 20 litrů měsíčně a "skoro nic nedělat"... podle mě je to pyramida.
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7215
30.11 2011
Tyto společnosti jsou z velké většiny zmrdi, kteří udělají všechno pro to, aby měli provize.
Moderátor
banánů: 804
13.9 2010
Taky jsem dělala něco podobnýho na střední, přišla jsem o 15 000,- a nic z toho, tak bacha na to!
Studentský účet
banánů: 11
13.6 2010
S nejvyšší pravděpodobností mohu nabídnout něco obdobného, ale pro oblast Prahy. Finanční poradenství, nadnárodní společnost s dlouholetou historií, podpora od státu resp. ČNB, výdělky dle Vašich schopností a dovedností(které Vás naučíme). Jediný zásadní rozdíl mezi námi a ING je, že jako zaměstnanec ING zastupujete zájmy ING. Jako náš zaměstnanec zastupujete výhradně zájmy klienta. Nechci se tu pouštět do sporu, posuďte samy, co je lepší a přínosnější.

Pro bližší info pište prosím na spate@centrum.cz (v předmětu prosím uveďte něco jako ,,primát nabídka práce") nebo PM přes primat.

Chápu, že takových nabídek je poslední dobou víc a víc a většinou se jedná o podvod. V současném stavu nedostatku práce je ale nezbytné, pokud máte skutečný zájem, aby jste se zkoušeli zajímat i o podezřelé nabídky, jelikož jinak nikdy nenarazíte na tu solidní. Mohu zaručit, že se nejedná o podvod. Jestli se ovšem jedná o tu pravou nabídku pro Vás, o tom rozhodnete jen Vy.

Děkuji
Moderátor - uchazeč
banánů: 1461
8.6 2010 (naposledy upraveno 8.6 2010)
Dobrý den,
samozřejmě se jedná o práci na ŽL. V obchodě je to v dnešní době obvyklé. Mimochodem stačí když si uvědomíme, kdo všechno pracuje na ŽL. Kadeřnice, kosmetičky, majitelé obchodů, truhláři, atd. atd. Nic složitého a náročného. Stačí dávat doklady do jedné krabice a na konci roku si nechat zpracovat účetnictví za 2-3.000 Kč ročně. Při průměrném příjmu cca 30.-40.000,- měsíčně se jedná o velmi rozumný poměr. Naše branže navíc umožňuje odpočet 60% nákladů od daňového základu pouhým paušálem. Tzn. vyšší čistý příjem než při zaměstnaneckém poměru. Když připočtu to, že se o nás společnost stará jako o zaměstnance (platí nám dávky v nemoci, dostáváme fixní část mzdy,...) nevidím kromě té krabice s doklady nějakou větší překážku. Zdraví Martin Novotný
Nestudent
banánů: 10
6.6 2010
ale to je práce asi na živnosťák,ne?
Studentský účet
banánů: 1228
3.6 2010
Dobrý den,
za sebe mohu říci to, že operuji v regionu severovýchodních Čech, tzn. nejedná se pouze o práci přímo v Hradci Králové. Klienti našeho týmu jsou v bývalém východočeském a libereckém kraji. Tomu odpovídá i upřednostňované bydliště. Martin Novotný
Nestudent
20.5 2010
16.05.2010 16:55 Luliee napsal(a):
Škoda že taková možnost není i jinde :( (sad emoticon)

Podobný možnosti jsou v každým větším městě a je jich dost...
Studentský účet
banánů: 454
20.5 2010
Luliee, odkud jsi?
Studentský účet
banánů: 297
16.5 2010
Škoda že taková možnost není i jinde :( (sad emoticon)
Studentský účet
banánů: 140
Zaměstnání při a po VŠ ? Je to možné !
10.5 2010 (naposledy upraveno 10.5 2010)
Dobrý den,
jsem Martin Novotný a pracuji jako manažer obchodního týmu finanční skupiny ING v Hradci Králové. Tak jak jsem četl místní diskusi, mám dojem, že je těžké získat práci při VŠ nebo hned po škole. Já osobně mám dobrou zkušenost s mladými lidmi, kteří jsou v branži finančního poradenství, popř. plánování, úspěšní. Samozřejmě je velmi důležité, aby daný kandidát získal velmi podrobné zaškolení, tak aby se naučil naše knowhow používat a měl možnost uspět. Na toto se zaměřuji především, samozřejmě za spolupráce s interními trenéry, mým vlastním příspěvkem či e-learnigem. Aktuálně je dokonce vypsáno výběrové řízení na pozici Poradce pro finanční plánování na východní Čechy. Vzhledem ke své dobré předešlé zkušenosti mohu nabídnout možnost účasti ve výběrovém řízení. martin.novotny@poradce.ing.cz (Y) (thumbs_up emoticon)
Nestudent
celkem příspěvků: 18; stránka: 1