Zdravim kolegove, taky shanite aspon nejakou korunu? Pokud jo, tak se mi ozvete, muzu Vam nabidnout vyplnovani dotazniku na internetu u nekolika spolecnosti.
Ahoj, měla bych zájem, prosím další info na tanea21@gmail.com
s tímto nemohu souhlasit!!! nikdo tu se nepochlubil, ten co to dělal, co to obnáší... lidi buďte hodní a napište tu, co vám on napsal... jinak já sám dělám výzkumy přes internet už asi 3 roky... výdělek asi 20-80 Kč za měsíc... ale za pár minut to jde... když nejste ta správná osoba, tak vám dají aspoň 20 Kč... tzn napíšete např muž 21 let a vyjede vám nevyhovujete, a pošlou 20 Kč na účet...
lidi už nejsou hloupí ... existuje takových podvodníků, kteří si takhle vyžebrají údaje a lidem pak chodí faktury na placení neví čeho, nebo různé podvody a pak je to k zbláznění. Už nikomu nedůveřují, takže lidi, co si chcete takto přivydělat, raději něco jiného, nebo budete tak akorát bědovat ... =/
lidi už nejsou hloupí ... existuje takových podvodníků, kteří si takhle vyžebrají údaje a lidem pak chodí faktury na placení neví čeho, nebo různé podvody a pak je to k zbláznění. Už nikomu nedůveřují, takže lidi, co si chcete takto přivydělat, raději něco jiného, nebo budete tak akorát bědovat ... =/
Lidi, do toho už bych nešla. Zabalila jsem to po 3 a půl hod. Mrznout na nádraží a nechat se odbývat lidmi... Není o co stát Při průzkumech si musíte od lidí vyžádat tel. číslo (kvůli kontrole, zda jste si odpovědi nedopsali sami). Kdo z vás by ho dal neznámému člověku na ulici?
Zdravim kolegove, taky shanite aspon nejakou korunu? Pokud jo, tak se mi ozvete, muzu Vam nabidnout vyplnovani dotazniku na internetu u nekolika spolecnosti.
Ahojky rada bych si privydelala tak prosiiim pekne o nejake info..LenkaKopecka123@seznam.cz