Brigáda v zahraničí od uživatele MartinkaM. ahoj, potřebovala bych poradit. Ráda bych vyrazila do zahraničí (nejlépe do nějaké německy mluvící země na brigádu), ale chtěla bych tam jet…
Brigáda pro studenty od uživatele SieP Velká časová flexibilita-můžete pracovat kdy chcete a kde chcete, propracovaný systém školení, praxe v oboru ekonomie, zajímavý finanční…
Drobný přivýdělek ke studiu od uživatele slimacek77 Kdo by měl zájem si vydělat pár dolarů měsíčně, tak je to nabídka právě pro Vás.
Stačí se podívat na tyto stránky www.vsbklik.ic.cz , kde…
práce s možností praxe od uživatele chlachos Zdravím spolužáci chtěl bych vám nabídnout velice šikovnou práci. Získávání zkušeností v oblasti ekonomiky, cestovního ruchu, realit,…
Avon od uživatele ELI0007 Ahojky holky, laka Vas svet kosmetiky a chcete "pracovat" pod celosvetove znamou spolecnosti? Jste z okresu Novy Jicin, Olomouc, Kromeriz,…
Brigáda u koní od uživatele Simba77 Ahoj, asi 10 let jsem jezdila a teď tady v praze bych ráda sehnala nějakou brigádu u koní protože mi ty zvížátka moc chybí - kdyby někdo o…
Hledám překladatele z AJ do CJ a AJ do… od uživatele Bastienna Hledám překladatele z AJ do CJ a AJ do SJ se znalostí chemie .
Nabídky pište na email : katerina.holanova@gmail.com
Obratem Vám pošlu…
práce od uživatele kiara0 Ahoj,
jsem studentka 2. ročníku VŠ. Pracuji jako finanční konzultant. Tato práce se dá dělat i při studiu. V případě zájmu mě…
1
0
žádné příspěvky (poslední aktivita 19.9 2010)
doučování dětí ze soc. znevýhodněného… od uživatele hektor13 Milí studenti, pokud byste měli zájem o zapojení se do projektu - doučování dětí ze sociálně znevýhodněného prostředí, můžete se mi ozvat na…
Buddy Travel Ltd. od uživatele BuddyTravel PONUKA PRACE
BUDDY TRAVEL Ltd, a British tour operator organizing week-end trips for university students from all over Europe,…
Brigáda pro Primáta od uživatele Hagen Pomáháš rád spolužákům, chceš získat schopnosti ve vedení týmu a líbí se ti pohodlí domova? Zkus moderování své fakulty... Více info…
výdělek pro vás od uživatele Vlasticzka Díky Galaktisu můžete snadno vydělat peníze psaním článků a zároveň se podílet na tvorbě obsahu.
Za jeden článek získáte 50 bodů (pokud…
PT - Konzultant junior (IT a… od uživatele pas Klíčovou odpovědností konzultanta je komunikovat s našimi klienty a ve spolupráci s našimi odborníky připravovat podnikatelská doporučení,…
BRIGÁDA-IHNED 1000,- NA RUKU od uživatele schobeli Nabízím jednorázový přivýdělek 1000,- / den. V případě zájmu ihned volejte slečně Urbanové na 777604016.
Brigáda na letní prázdniny Praha od uživatele Fjendulka Nově rozvíjející se firma hledá studentky za účelem oslovení nových klientů. Praha.
Požadujeme:
- vstřícný přístup k lidem
-…
Cesta k finanční nezávislosti od uživatele e. Chcete zhodnotit své peníze nebo se stát sběratelem diamantů? Napiště na mjwd@centrum.cz pro zaslání více informací