Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

,,darovani,, krevni plazmy

celkem příspěvků: 109; stránka: 14 5 6
Re: ,,darovani,, krevni plazmy
1.11 2009
Ráda bych dávala plazmu, ale u mě mají sestřičky problém najít vhodnou žílu :-( (sad emoticon)
Studentský účet
banánů: 487
29.10 2009
Byl jsem darovat krevní plazmu už několikrát a žádný problém, kdo nemá rád jehly ať se otočí a nedívá se.. ;-) (wink emoticon)
Moderátor - uchazeč
banánů: 3197
29.10 2009
Ano moc dobrý přivýděle, pokud pohled na krev vás nedostane na zem. Naposled jsem byla přítomna, že kluk zkoloboval pouze při odběru ampule krve, která jde do laboratoře, a na plazmu už se nezmohl :-) (smile emoticon). Jo a komu se nelíbí moc velké jehli, tak to nemá ani šanci, průměr je maličko větší než u odběru krve :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 802
19.10 2009
Tak jsem tam byla a nic moc zážitek, málem jsem tam sebou přitom sekla...a to jsem si myslela, že něco vydržím :-) (smile emoticon) :-( (sad emoticon)
Studentský účet
banánů: 454
11.10 2009
V Brně je také sanaplasma a v dalších městech. Akorát nikde nevezmou každého, neberou ani s 50 -53 kg ani s tenkými žílami. Takže hodně zdaru, ale nebuďte zklamaní kdyby vám to náhodou nevyšlo.
Studentský účet
banánů: 32
11.10 2009
V Brně je také sanaplasma a v dalších městech. Akorát nikde nevezmou každého, neberou ani s 50 -53 kg ani s tenkými žílami. Takže hodně zdaru, ale nebuďte zklamaní kdyby vám to náhodou nevyšlo.
Studentský účet
banánů: 32
10.10 2009
http://www.sanaplasma.cz/ v tech Pardubicich a v PRaze tady : http://www.unicaplasma.cz/index.php
Studentský účet
banánů: 323
9.10 2009
09.10.2009 17:11 kikina007 napsal(a):
Darovat muzete uz i v Praze. Ja mam zkusenost z Pardubic. Pokud jste zdravi a muzete videt krev, 400 korun za hodinku lezeni a cteni si knizky.

Kde? Dej sem prosím www adresu...
Účet středoškoláka
banánů: -83
,,darovani,, krevni plazmy
9.10 2009
Darovat muzete uz i v Praze. Ja mam zkusenost z Pardubic. Pokud jste zdravi a muzete videt krev, 400 korun za hodinku lezeni a cteni si knizky.
Studentský účet
banánů: 323
celkem příspěvků: 109; stránka: 14 5 6