Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Brigáda při škole

celkem příspěvků: 81; stránka: 1 2 35
Re: Brigáda při škole
9.11 2010
09.11.2010 17:04 Ana20 napsal(a):
dobrá stránka je celkem jobs.cz,zkuste;-) (wink emoticon)

ta je známá. Taky jsem po ní brouzdala a poštěstilo se
Nestudent
banánů: 631
9.11 2010
dobrá stránka je celkem jobs.cz,zkuste;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 71
10.10 2010
Co se týče agentur, mám dobrou zkušenost s Manpower, velmi příjemné jednání (aspoň v Liberci), a nabízejí víc peněz než ostatní...cca 70,-/hod za práci, která je u jiných agentur za 50,-.
Studentský účet
banánů: 206
9.10 2010
09.09.2010 02:41 zanda85 napsal(a):
Jsem ze Zlína a tady jsem si sehnala (poté, co jsem se vrátila po létě z práce v JČ) brigádu do pár dnů, ale v Praze se snažím už víc jak měsíc něco sehnat a moc se mi nedaří. Co bych doporučila, tak agenturu Index Nosluš. Dělám pro ně tady ve Zl, sice neplatí moc, ale může si člověk vybrat směnu podle rozvrhu a nevím, jak v praze, ale tady velice vstřícné jednání. Ráno jsem se zaregistrovala, vybrala si směnu hned ten den a už jsem mazala :) (smile emoticon) mrkněte www.indexnoslus.cz a klepněte na mapě na panáčka Praha.
adresa: Karlovo nám. 13, 121 35 Praha 2
(areál ČVUT - ve dvoře C)
tel.: 224 357 571
mobil: 608 984 000
spojení: (M) Karlovo nám. - výstup směr Karlovo nám.
e-mail: karlovonamesti(a)indexnoslus.cz
pracovní doba: Po - Pá: 8:30 - 12:00, 13:00 - 17:00
Dívala jsem se a spousta nabídek jim tam chybí (které jsem našla jinde na netu s jejich odkazem) tak asi líp ozvat se přímo jim... <3 (love emoticon) (B) (beer emoticon)

No, v Brně jsem našla jenom práci pro mužem, takže pro mě bohužel...
Studentský účet
banánů: 4
28.9 2010
vsechno jde kdyz se chce :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: -10
16.9 2010
prima odkaz :-) (smile emoticon) ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 256
9.9 2010
Jsem ze Zlína a tady jsem si sehnala (poté, co jsem se vrátila po létě z práce v JČ) brigádu do pár dnů, ale v Praze se snažím už víc jak měsíc něco sehnat a moc se mi nedaří. Co bych doporučila, tak agenturu Index Nosluš. Dělám pro ně tady ve Zl, sice neplatí moc, ale může si člověk vybrat směnu podle rozvrhu a nevím, jak v praze, ale tady velice vstřícné jednání. Ráno jsem se zaregistrovala, vybrala si směnu hned ten den a už jsem mazala :) (smile emoticon) mrkněte www.indexnoslus.cz a klepněte na mapě na panáčka Praha.
adresa: Karlovo nám. 13, 121 35 Praha 2
(areál ČVUT - ve dvoře C)
tel.: 224 357 571
mobil: 608 984 000
spojení: (M) Karlovo nám. - výstup směr Karlovo nám.
e-mail: karlovonamesti(a)indexnoslus.cz
pracovní doba: Po - Pá: 8:30 - 12:00, 13:00 - 17:00
Dívala jsem se a spousta nabídek jim tam chybí (které jsem našla jinde na netu s jejich odkazem) tak asi líp ozvat se přímo jim... <3 (love emoticon) (B) (beer emoticon)
Studentský účet
banánů: 596
3.8 2010
Hledame pruvodce Prahou (studenta) pro zahranicni studenty. Vice informaci muzete najit zde: http://buddytravel.co.uk/prague.pdf

Buddy Travel Ltd
Nestudent
banánů: 7
3.8 2010 (naposledy upraveno 3.8 2010)
02.08.2010 15:23 evicka napsal(a):
Ježiš to je jasný, že pokud budete čekat co se objeví na prace.cz tak asi těžko práci seženete. (N) (thumbs_down emoticon) Normálně to chce napsat do firem kde by ste asi tak chtěli pracovat a doufat, že budou mít volno (i) (lightbulb emoticon) ale teď už asi těžko něco seženete, normální člověk schání brigádu na léto tak v dubnu, květnu, maximálně začátkem června :-@ (angry emoticon) :-$ (embarassed emoticon) Ted už vás zaměstná vážně maximálně ten mekáč :-D (teeth emoticon) :-D (teeth emoticon) :-D (teeth emoticon) :-D (teeth emoticon)

Ahoj myslím, že brigáda se dá sehnat i před prázdninami a s trochou štěstí i o prázdninách, obchodní domy občas shánějí lidi na doplňování zboží a na kasu, taky se dá jít někam k pásu. Některým lidem tenhle styl práce zřejmě moc nevoní (viz ty kecy o mekáči), ale spousta jiných by to mohla ocenit. Sám jsem vyzkoušel tesco i brigády u pásu a opravdu jsou i pohodlnější brigády než tyhle, ale vydělat se tam taky něco dá. Hlavní je prostě shánět a nenechat se odradit pár neúspěchy ze začátku, ale také hodně záleží na regionu, kde brigádu sháníte.
Studentský účet
banánů: 456
2.8 2010
01.08.2010 16:09 Vosa napsal(a):
17.06.2010 19:14 lupYc napsal(a):
https://www.oklub.cz/v200/default.aspx
Tady na těch stránkách se lze zaregistrovat a budou Vám chodit dotazníky na vyplnění - za vyplněný dotazník je vždy určitá suma (obvykle cca 40 Kč). Peníze opravdu posílají - přítel dotazníky poctivě vyplňuje už více než rok a vždy mu přišly. Ale je to takovej přivýdělek, ne žádný velký peníze....

Zajímalo by mě jestli to opravdu funguje nebo je to zas nějaký podvod. Máte s tím zkušenosti?

Taky by mě zajímalo, jak fungujou tyto dotazníky - posílají je často? nebo si o ně musíte psát?? vyplňuje to někdo?? moje sestra se zaregistrovala na jedny stránky-úvodní dotazník byl neskutečně dlouhej a ptali se tam úplně na všechno, dostala za to asi 30 bodů, ale pak jí myslím už nic moc neposlali... (podmínka je mít min.100 bodů,aby si je mohla nechat poslat jako peníze, přičemž 1 bod=1Kč)
Studentský účet
banánů: 396
2.8 2010
Já sháněla dokonce někdy v březnu :-D (teeth emoticon) domluvila jsem se v Rossmannovi, že tam budu přes léto na kase a doplňovat zboží - už jsem tam dělala předloni, takže pohodka :-) (smile emoticon) bohužel jsem pak ale měla úraz s kolenem, navíc trombozu,kterou mám doteď...nemůžu pořádně stát, takže rossmann padl a teď mi nezbývá koukat právě na práce apod., jestli tam nebude nějaká lákavá nabídka pro práci z domu...občas se tam něco objeví, ale nic moc... :-S (confused emoticon)
Studentský účet
banánů: 396
2.8 2010
Ježiš to je jasný, že pokud budete čekat co se objeví na prace.cz tak asi těžko práci seženete. (N) (thumbs_down emoticon) Normálně to chce napsat do firem kde by ste asi tak chtěli pracovat a doufat, že budou mít volno (i) (lightbulb emoticon) ale teď už asi těžko něco seženete, normální člověk schání brigádu na léto tak v dubnu, květnu, maximálně začátkem června :-@ (angry emoticon) :-$ (embarassed emoticon) Ted už vás zaměstná vážně maximálně ten mekáč :-D (teeth emoticon) :-D (teeth emoticon) :-D (teeth emoticon) :-D (teeth emoticon)
Studentský účet
banánů: 953
2.8 2010
Ještě bych se ráda zastala McD. Pracovala jsem tam při střední, a byla to snad jediná (nekvalifikovaná) brigáda, která nebyla nudná. Sice se tím v životopise moc neohromíte a peníze také nejsou nejlepší, ale nabírají snad pořád a je to dlouhodobý přivýdělek. Hlavně v 16 to byla jedna z mála možností brigády (pekárny a práce u výrobní linky-nikdy více).
Studentský účet
2.8 2010 (naposledy upraveno 2.8 2010)
01.08.2010 16:02 Vosa napsal(a):
Taky nemůžu nic najít :-( (sad emoticon). Je krize a (cituji jednu paní u které jsem se ptala) "dneska nikdo nechce brigádníky ani zadarmo". Když už, tak chtějí hezkou holku nebo jenom kluky na těžkou práci. Nic z toho nesplňuji :-S (confused emoticon)

Tak s tím bych nesouhlasila..myslím, že každá holka je hezká. Občas si přivydělávám jako hosteska a do modelky mám dost daleko..ostatní holky jsou taky většinou "normální" a viděla jsem i silnější. Stačí nemít dready, propíchaný obličej nebo výraznou vadu řeči. Nabídek je pořád dostatek, hlavně mimo hlavní prázdniny..ochutnávky a prezentace se konají krize nekrize..jediný problém je, že jsou to většinou jednorázové akce. Tak hodě štěstí při dalším hledání. ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
1.8 2010
17.06.2010 19:14 lupYc napsal(a):
https://www.oklub.cz/v200/default.aspx
Tady na těch stránkách se lze zaregistrovat a budou Vám chodit dotazníky na vyplnění - za vyplněný dotazník je vždy určitá suma (obvykle cca 40 Kč). Peníze opravdu posílají - přítel dotazníky poctivě vyplňuje už více než rok a vždy mu přišly. Ale je to takovej přivýdělek, ne žádný velký peníze....

Zajímalo by mě jestli to opravdu funguje nebo je to zas nějaký podvod. Máte s tím zkušenosti?
Studentský účet
banánů: 2746
1.8 2010
Taky nemůžu nic najít :-( (sad emoticon). Je krize a (cituji jednu paní u které jsem se ptala) "dneska nikdo nechce brigádníky ani zadarmo". Když už, tak chtějí hezkou holku nebo jenom kluky na těžkou práci. Nic z toho nesplňuji :-S (confused emoticon)
Studentský účet
banánů: 2746
29.7 2010 (naposledy upraveno 29.7 2010)
29.07.2010 11:01 mdacmdac napsal(a):
04.07.2010 13:32 kattinka napsal(a):
Není to tak jednoduché, někdy i když chceš, tak nic k sehnání není... a holky to maj ještě těžší než kluci.... ;-( (cry emoticon)

Dle mého je pravděpodobnost naprosto stejná. Zvyšuje se ve prospěch žen čím víc jsou hezčí (fyzicky hlavně)...

A jak jinak?:-D (teeth emoticon) Duševně?
Studentský účet
banánů: 454
29.7 2010
Není to tak jednoduché, někdy i když chceš, tak nic k sehnání není... a holky to maj ještě těžší než kluci.... ;-( (cry emoticon)

Dle mého je pravděpodobnost naprosto stejná. Zvyšuje se ve prospěch žen čím víc jsou hezčí (fyzicky hlavně)...
Studentský účet
banánů: 171
29.7 2010
Můžu se zeptat k tomu vyplňování dotazníků? Ty poukázky Vám chodí, když si o to zažádáte a musíte mít na tom svým účtu určitou částku, než si ty peníze budete moci vybrat? Děkuji za odpověď.
Moderátor - uchazeč
banánů: 1472
16.7 2010 (naposledy upraveno 16.7 2010)

LOOOOOLLL ... kdybych měl blbou náladu, tak už prskám, ale tak teď jsem se jenom zasmál ..... první část - jasně a kdo tvrdí opak je šmoula, ale ,,a holky to maj ještě těžší než kluci" - ty si komik. Jo bejt holka ... tolik pracovních míst co mi nabízeli ( myslím tím morálně přípustné). Hned bych dělal fešnou recepční a mačkal čudlíky. Plus další už dlouhodbější stav: - už ani v píp mekáči, kam jsem jako brigádník nikdy nechtěl klesnout a neklesl, nenabíraj nový lidi a spíš vyhazujou ... alespoň v Praze ... takže to už je snad úplný dno krize. - A dál ,,celostátní sčítání dopravy" - Mno brigáda dobrá, ale bohužel mi nezavolali jak slibovali a tudíž jsem volal já ... evidentně pozdě, když jsem se po dvou dnech přeposílání na jiná čísla dovolal na to pravé, tak mi bylo řečeno, že v Praze potřebujou tak 120 lidí a maj jich skoro 500 plus, že Praha počítá méně často než jiné kraje .... no ... sem prý v pořadníku ;-) (wink emoticon) ;-) (wink emoticon)

Jediné co teď ¨,,rozjíždim" 8-) (shade emoticon) je úklid v kachlíčkárně ... už se vidim, jak se koupu v bankovkách 8-) (shade emoticon)
Moderátor - uchazeč
banánů: 1461
celkem příspěvků: 81; stránka: 1 2 35