Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

kolej a spolybydlici

celkem příspěvků: 12; stránka: 1
Re: kolej a spolybydlici
9.3 v 23:30
Já mám třeba neskutečnou smůlu na spolubydlící. V Praze jsem od podzimu 2010 a za tu dobu jsem na 3. bytě. Bydlel jsem s jehovistkou, co pila, gayem, důchodcem, který se moc nemyl a teďkom s 2 asosiciálama, kteří jsou celé dny na PC a paří. Ve škole mám jen místní nebo dojíždějící, takže s nalézt spolubydlení s dobrými lidmi je fakt těžké. ;-( (cry emoticon)
Moderátor
banánů: 804
7.2 v 13:37
já jsem pro kolej, jinou zkušenost ani nemám, ale je pravda že jsem měla štěstí, spolubydlící je moc fajn. Na privátě sice bydlíte s kamarády, ale zas nepoznáte nikoho novýho (sousedy-duchodce?) na koleji jsem poznala a ještě doufám poznám spoustu lidí, je to prostě víc studentský život, když něco potřebujete, zaťukáte vedle... a myslím že to za ten risk stojí, bydlet v bytě můžete pak celý život. Jinak kolej mám pěknou a levnou, půl hodiny do centra mě nezabije (koleje v centru jsou podle mě moc drahé, na to, že jsou často bez sociálního zařízení na buňce...)
Studentský účet
banánů: 10
27.1 v 09:52
nejlepší je se domluvit s kámošema/přítelem na společným bydlení na privátu. Dle mých zkušeností s cenou...já si na privátu polepšila.
Moderátor - uchazeč
banánů: 299
17.1 v 20:48
myslim ze som to pred rokom kvalitne zariekla so spolubyvajucou ;) (wink emoticon) nakolko sa z nej vyklula pekne mrska ;) (wink emoticon). Narovinu som jej opytala ci jej robi dobre ked ma ohovara a osocuje bezpravne. A ked sa odmieta podielat na chode bunky, nech ide prec.
So slovami ze koho ohovara, do toho ma nic, a ze si mozem sama za to ze som chudobna chudera, sa odstahovala. Padol mi kamen zo srdca, ale uz si davam vacsi pozor na to, koho si pustim k telu. Nie je vsetko zlato, co je rozkosne kucerave, a na vsetko sa usmieva (N) (thumbs_down emoticon)
neviem co je horsie, branit sa a tympadom byt tiez za mrchu, alebo znasat.
Studentský účet
banánů: 396
9.1 v 19:19
:D (teeth emoticon):D (teeth emoticon):D (teeth emoticon)...
Studentský účet
banánů: 2
13.12 2011
Za tři roky bakalářského studia jsem měla 8 spolubydlících, aniž bych se stěhovala z pokoje (dvoulůžák). Jedna z nich byla lesba a měla ve zvyku si vodit "kamarádky" na pokoj tak kolem 3. nebo 4. hodiny ranní. Nějak nechtěla pochopit, že bych v tu dobu radši spala, bylo to docela peklo. Na štěstí se v pokoji, kde bydlela kámoška, uvolnilo lůžko, tak jsme ji přestěhovali tam a moje kámoška se přestěhovala ke mně. Jak já si oddychla...
Studentský účet
banánů: 1764
8.12 2011
http://karvina.olx.cz/item_page.php?Id=289541930&ts=1323377987
Studentský účet
banánů: 86
23.5 2011
To chce si sehnat kamarády a společně bydlet
Studentský účet
banánů: 74
29.4 2011
Rozumim, no pravdou je, ze s jednou moji spolubydlici je celkem tezke vyjit. Je velmi naladova a absolutne neni schopna mluvit o problemu - radeji necha na stole listek s urazlivym vzkazem. Snazim se tedy takovym situacim predchazet tim ze napr. delam vic domacich praci, aby nemohla remcat, ale pravdou je, ze kdo chce psa bit, hul si vzdycky najde...
Studentský účet
banánů: 302
29.4 2011
no ono tu nejde o to sa stahovat, ale o to ako vyjst s clovekom, ktori ma ine zvyky, To mas uplne jedno ci si na private alebo koleji, ak je takyto problem ....
Studentský účet
28.4 2011
No nevím kolik platíš za koleje ale privát mi přijde cenově srovnatelný ne-li výhodnější.
Studentský účet
banánů: 302
kolej a spolybydlici
9.4 2011 (naposledy upraveno 9.4 2011)
Myslim, ze nebudem jedina, koho zaujima nazor, ako riesite ,,problem,, nevyhovujuci spolubydla. Ano, jedna moznost je odstahovat sa ( na privat, do inej izby). Ale niekedy jednoducho nie je mozne zlavit z nasich ,,narokov,, a vacne stahovanie nie je riesenie (ked beriem do uvahy ze som priemerny student, a nemozem si dovolit platit privat) . Oba roky som mala zatial stastie na velmi mile spolubyvajuce....ale nie vzdy to tak je. :-) (smile emoticon)
Studentský účet
celkem příspěvků: 12; stránka: 1