kolej a spolybydlici od uživatele cedria Myslim, ze nebudem jedina, koho zaujima nazor, ako riesite ,,problem,, nevyhovujuci spolubydla. Ano, jedna moznost je odstahovat sa ( na…
PEF kombinovaná ČZU od uživatele Lyra22 Ahoj, chci studovat VSRR kombinovaně (CŽV) na PEF(ČZU), v konzultačním středisku v HK. Máte s tímto nějaké zkušenosti? Jsou v HK k dostání…
Testy z autoškoly od uživatele huhla007 Já udělala autoškolu hned napoprvé. Nejvíce jsem se bála testů, protože jsem se na ně ani nepodívala, takže to byla spíš tipovačka, ale…
Jaký předmět si zvolit? od uživatele kikinova Ahoj, registruji si předměty na jarní semestr, všechny povinné a doporučené mám již zaregistrované. Jsem studen MU přírodovědecké fakulty, 1…
Čínsky??? od uživatele Javda Ahoj, chtěla bych se naučit čínsky, ale podle mého je to velmi obtížný jazyk a tak nevím jak nato. Rozhoduji se mezi mandarínštinou nebo…
Finanční pomoc pro studenty od uživatele TerezaD Ahoj všichni!!
Mám bezva typ pro ty studenty, kteří by rádi studovali na VŠ, ale z finančních důvodů si to bohužel nemůžou dovolit.…
Biologie vývoje člověka od uživatele MarkiC Ahoj všichni, nemáte někdo zkušenosti s tímto předmětem, nejlépe na pedagogické fakultě OSU? Jsem v prváku á za chvíli z toho máme zkoušku a…
EFEKT HRDLA LAHVE od uživatele Zlord Zdravim nemá někdo prosim zkušenosti s projektem z ekologie čzu na téma "efekt hrdla lahve"? Marně se snažim najít nějaké informace v…
studium na ostravské univerzitě od uživatele jammanda Ahoj lidičky, chtěla jsem se zeptat jestli tu nikdo nechodí na Ostravskou univerzitu, obor Poradenství v sociální práce. Díky za odpověd