Také nemáme rádi reklamy, ovšem AdBlock či podobný plugin blokuje na tomto webu prvky od Facebooku a znemožňuje tak využívat
výhody cílené na účty spárované s Facebookem.
Pokud budeš souhlasit, dostaneš 12 banánů za krátkou zprávu uveřejněnou na tvé zdi + 10 banánů za každého přivedeného kamaráda (žádnou další zprávu nikdy bez tvého vědomí nenapíšeme)
Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook
citáty od uživatele Smusmi "Zatoužili jsme po ťapkání drobných nožiček - a tak jsme si koupili psa. Je to lacinější a těch nožiček máte víc." - Rita Rudner
1
12
Re: citáty od uživatele Mana Mana přidán 16.2 2012 (poslední aktivita 16.2 2012)
Hádanky od uživatele MacGyver Víte, co řekne slepý, když mu dáte do ruky smirkový papír?
TOHLE NEPŘEČTU!
vztahy od uživatele xsamj800 Muž potřebuje pomoc v obchodě a tak se ptá prodavačky, kde najde dámské tampóny. Prodavačka mu vysvětlí kde jsou a muž jde pro ně.
Pak…
Kameňáky od uživatele Toust V masně:
"To se tedy divím, pane vedoucí, že ty vaše jitrničky nezpívají!"
"A co by jako měly zpívat!?"
"No třeba: Heleď, koukej, podívej…
Letecké od uživatele slimacek77 Pilot: "Dobré ráno Bratislavo"
Věž: "Dobré ráno, pro informaci, tady je Vídeň"
Pilot: " Chystáme se na přistání Bratislavo."
Věž: "Tady…
1
53
Re: Letecké od uživatele pinkys přidán 23.7 2010 (poslední aktivita 28.1 2012)
pravnicke od uživatele kiwka23 Právník: "Je to stejný nos, jako ten, co jste si zlomil jako dítě?"
* Svědek: "Mám jen jeden, víte?"
------
* Právník: "Můžete nám…
Z práce od uživatele .Dani. Mladý a starý zaměstnanec jdou spolu do práce:
Mladý - kupa papírů, notebook, aktovka plná knih, prezentací atd. ....
Starý -…
1
95
Re: Z práce od uživatele figaro222 přidán 10.7 2011 (poslední aktivita 28.1 2012)
blondýnky od uživatele m.marijana Blondýnka se zrzkou seděly v baru a koukaly na zprávy o šesté. Ukazovali reportáž o sebevrahovi, který stál na mostě a vyhrožoval, že skočí…
Pepíček... od uživatele slimacek77 Paní učitelka dá dětem ve škole deset korun, aby je co nejlépe prohospodařily. Za týden se dětí ptá, jak to udělaly. Přihlásí se Anička a…
zlatá rybka od uživatele Luci369 Chytí babička zlatou rybku a hodi ji do moře. V tom se rybka vrátí a povídá. Za odměnu Ti splním 3 přání babička se zamyslí a povídá, tak za…
O škole. od uživatele Miga.cz "Proč sis dal do domácího sešitu moji fotografii?" diví se otec.
"Protože paní učitelka povídala, že by strašně ráda viděla toho chytráka,…
Policajti od uživatele moninaR Policajt hází do kopřiv papíry. Přijde k němu druhý a říká: "Proč házíš ty papíry do kopřiv?" "To víš, náčelník mi nařídil, abych ty tajné…
sekretarka od uživatele cipisekk Ptá se sekretářka šéfa: „Mám kancelář plnou spisů, jak se jich mám zbavit?”
„Všechno to vyházejte, ale napřed od každého udělejte dvě…
Zahorie od uživatele maxy Viete aká je na Záhorí najkratšia veta ?
No predsa:
Éééé ?
A viete čo to znamená ?
No predsa:
Prosím Vás, mohli by ste mi to…
Pár faktů a Chucku Norrisovi od uživatele chytryl - Chuck Norris přišel o panictví dřív než jeho otec...
- Za každým úspěšným mužem je žena, za každým mrtvým mužem je Chuck Norris...
-…