Skola od uživatele maxy Mamička oznamuje synčekovi:
-Jožinko, budúci rok už budeš v druhej triede a to už budeš mocť utierať riad...
-Tak to radšej prepadnem…
vztahy od uživatele xsamj800 Muž potřebuje pomoc v obchodě a tak se ptá prodavačky, kde najde dámské tampóny. Prodavačka mu vysvětlí kde jsou a muž jde pro ně.
Pak…
pepíček od uživatele ivisek252 Přijde Pepíček k mamince a tatínkovi a ptá se: "Tatínku, proč vy dva jste běloši a já černoch?"
A tatínek mu na to odpoví: "No víš chlapče,…
k zasmání od uživatele Daniinkkaa :Mladá žena končí dlouhou zpověď a farář ji zdrceně říká: ''Víš, dcero, co
bys sis za takové hříchy zasloužila?'' ''Vím, otče, ale když ja…
o policajtech od uživatele ivisek252 Policajt zastaví auto a říká řidiči: "Pane řidiči, už po páté jsem vás zastavil a popáté vám opakuji, že vám z vozidla teče voda!" Řidič: "A…
ženy od uživatele m.marijana Muž: "Můžu ti říkat sněhurko?"
Žena: "A proč?"
M: "No protože jsi moje první a já tě tak miluju!"
A jeho žena na to:
Ž: "A můžu já Ti…
1
3
Re: ženy od uživatele mE!Egi přidán minulé pondělí v 21:31
Ze života od uživatele masula Mytí a leštění vozu je neselhávající předzvěst deště.
O blondýnkách od uživatele Miga.cz Vystoupí dvě blondýnky z auta a zabouchnou si uvnitř klíč. Jedna se zkouší dostat dovnitř pilníkem a druhá rukama. Vtom začne hřmít a jedna…
1
27
Re: O blondýnkách od uživatele eleutherios přidán minulé pondělí v 00:11 (poslední aktivita minulé pondělí v 01:16)
opilý manžel :D od uživatele ivisek252 ODVAHA 1. stupeň:
Ve tři hodiny ráno příjdeš domů ožralý.
Tvoje žena stojí u dveří s koštětem a ty se jí zeptáš:
"Zametáš, nebo ještě…
Kameňáky od uživatele Toust V masně:
"To se tedy divím, pane vedoucí, že ty vaše jitrničky nezpívají!"
"A co by jako měly zpívat!?"
"No třeba: Heleď, koukej, podívej…
Zvířátka :-) od uživatele Renny.Marwi ,,Zajíčku, proč máš tak krátké uši?" ,,Protože jsem romantik." ,,A kvůli tomu máš krátké uši?" ,,No jo, včera jsem zasněně poslouchal, jak…
opilá manželka od uživatele ivisek252 Včera jsem se svými kamarádkami vyrazila na večírek. Manželovi jsem řekla, že se vrátím o půlnoci. Ale večírek byl fantastický, a bylo to…
návštěva od uživatele ivisek252 Manželský pár doma očekává návštěvu. Muž ale stále běhá v slipech, až mu žena řekne: "Prosím tě obleč se, už za chvíli je návštěva tady".…
:-D od uživatele ivisek252 Přijde paní učitelka do třídy a ptá se dětí, jestlipak vědí, kdo včera umřel. Přihlásí se Pepíček a povídá:
"Tomáš Marný."
"Jak to víš,…