Také nemáme rádi reklamy, ovšem AdBlock či podobný plugin blokuje na tomto webu prvky od Facebooku a znemožňuje tak využívat
výhody cílené na účty spárované s Facebookem.
Pokud budeš souhlasit, dostaneš 12 banánů za krátkou zprávu uveřejněnou na tvé zdi + 10 banánů za každého přivedeného kamaráda (žádnou další zprávu nikdy bez tvého vědomí nenapíšeme)
Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook
k zasmání od uživatele Daniinkkaa :Mladá žena končí dlouhou zpověď a farář ji zdrceně říká: ''Víš, dcero, co
bys sis za takové hříchy zasloužila?'' ''Vím, otče, ale když ja…
joke:D od uživatele sedembodkova Syna vyhodia zo zakladnej skoly, pride domov a vravi...oci vyhodili ma zo zakladnej skoly idem na osobitnu...Synak, ked nato mas,tak…
K zasmání od uživatele evka22 Zvířátka v lese se dohodla, že si postaví sídliště. Do města na příslušné úřady půjde liška, ta je dost fikaná, všechna potřebná potvrzení a…
K zasmání od uživatele imesko@seznam.cz Žena má doma tři milence, jsou v nejlepší chvíli, když v tom odemyká dveře manžel, muži se vyděsí a každý z nich se schová, jeden do…
Počítačový maniak od uživatele NikiBene Počítačový maniak vypráví kamarádům: "Přijdu domu a vidím mojí manželku, úplně nahou a navíc s cizím chlapem v posteli. Podívali se na mě a…
Počítačový maniak od uživatele NikiBene Počítačový maniak vypráví kamarádům: "Přijdu domu a vidím mojí manželku, úplně nahou a navíc s cizím chlapem v posteli. Podívali se na mě a…
policie od uživatele Týna.ova Ráno nastupuje policista do služby a strašně pláče.
Náčelník se ho ptá, co je s ním, a on, že mu umřel otec.
Tak ho pošle domů, aby se…
Vtipy našeho mládí od uživatele conapoly Baví se dva ledni medvědi:
a) hele, co ty vlastně dneska děláš?
b) nic
a) a nedělal jsi to už včera?
b) jo dělal, ale ještě to nemam…
pepíček od uživatele ivisek252 Přijde Pepíček k mamince a tatínkovi a ptá se: "Tatínku, proč vy dva jste běloši a já černoch?"
A tatínek mu na to odpoví: "No víš chlapče,…
Policisté v ulicích od uživatele magdis111 Stojí takhle policajt na parkovišti před jedním barem a čeká na zavíračku. Chvíli před zavíračkou se najednou z baru vypotácí chlápek, který…
Zvířátka :-) od uživatele Renny.Marwi ,,Zajíčku, proč máš tak krátké uši?" ,,Protože jsem romantik." ,,A kvůli tomu máš krátké uši?" ,,No jo, včera jsem zasněně poslouchal, jak…
ze školy od uživatele Ebola22 Přijde Ferův otec z třídních schůzek a ptá se syna Fero jak je možné, že máš samý pětky? Né tato tam všichni rasisti. Otec se rozhodne dát…
tchýně od uživatele Týna.ova Povídá tchýně zeťovi:
"Tady máš sto tisíc a dělej, co umíš, ale až odejdu, chci mít hrob na Kateřinově."
Zeť si vezme peníze, na několik…
zvířecí od uživatele llilli Letí čáp sem a tam a nese v ranci starého děděčka. Ten se po chvilce otočí a řekne: " Tak už si kurva přiznej, že jsi zabloudil."