Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Vánoční soutěž

celkem příspěvků: 92; stránka: 1 2 35
Re: Vánoční soutěž
18.4 v 07:49
31.03.2012 10:09 slimacek77 napsal(a):
Díky Mirovi Simovi,ktery se do toho vlozil se to konecne vyresilo,takze diky.
Zdarec, prosím vás, kdo vyhrál v této soutěži ceny na 1-10 místě došly vám všem??Konkrétně ten kurz od Gopasu?? Mě ne a kromě fikuse, který už neví jak mi stím poradit a pomoct mi, mi nikdo nic neodpovídá.

Moderátor - uchazeč
banánů: 15898
31.3 v 20:25
No bohužel se obávám že fikus je v tomto ohledu nejkompetentnější osoba ...
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7216
31.3 v 10:09
Zdarec, prosím vás, kdo vyhrál v této soutěži ceny na 1-10 místě došly vám všem??Konkrétně ten kurz od Gopasu?? Mě ne a kromě fikuse, který už neví jak mi stím poradit a pomoct mi, mi nikdo nic neodpovídá.
Moderátor - uchazeč
banánů: 15898
6.1 v 18:18
zjímavé no, nikde jsem tu otázku nenašla:D (teeth emoticon) ale je to možná tím, že jsem mulo pátrala, nevím:D (teeth emoticon) :-$ (embarassed emoticon)
Moderátor - uchazeč
banánů: 705
6.1 v 16:28 (naposledy upraveno 6.1 v 16:28)
Ahoj. Jenom bych tuto diskuzi uzavřel.

1) Otázka byla zveřejněná hned na několika místech - FB zeď, na Primátu v sekci Soutěž, v emailu a v newsletteru (nehrozí, že by jste o tom nebyli informovaní a všichni měli stejnou možnost dostat se k tomu)
2) Na emaily s odpovědí na soutěžní otázku jsme neodpovídali, protože jich bylo hodně (nebylo to v našich silách) a na otázku odpověděli stejně všichni správně.
3) Dárky jsou všechny rozeslané a na všechny emaily výherců bylo odpovězeno. Pokud byste i přes to někdo cítil, že mu nebylo odpovězeno, nedostali jste požadované informace nebo vám nepřišla výhra, nahlašte to na podpora@primat.cz.

Jinak děkuji všem za účast, moc se nám soutěž líbila a doufám, že jste si ten adrenalin ke konci užili.
Administrátor
banánů: 643
6.1 v 15:59
Děkuju, že ses o to zasloužil :-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 5109
2.1 v 00:50
Tak to chápu, no je nás několik adminů a já zrovna jsem soutěž na starost neměl, takže ti v tomto směru neporadim, ale můžu to zkusit pozjišťovat.
2.1 v 00:20
Nic jsem nezdůrazňovala, ale nelíbí se mi ten přístup, kdy mi někdo napíše, že se mi do konce týdne ozve a uteče další týden a on se neozve. Tak pardon, že si otvírám hubu. :-) (smile emoticon)
Studentský účet
30.12 2011
Jen tak pro zajímavost... teď jsem se díval v administraci, tento týden je v porovnání s předchozím týdnem o 95% méně nahraných materiálů, tak doufám že se to po Vánocích zase zvedne a že nenahráváte jen kvůli banánům... :) (smile emoticon)
27.12 2011
Musim si rýpnout, ale Megwyn má pravdu Daneet, nemusíš pořád zdůrazňovat, že jsi vyhrála a stejně tak tě ubezpečuju, že o výhru nepřijdeš.... nakonec jsem byl překvapený, že k vítězství stačilo relativně málo.. kdybych se chtěl zúčastnit možná by to dopadlo trochu jinak :D (teeth emoticon) Teoreticky bych mohl, na soutěži se podíleli jen někteří admini, já mezi ně nepatřím, ale z principu by to asi vypadalo blbě :D (teeth emoticon) Tak nahrávám materiály zas až teď :) (smile emoticon)

Přeju hezký nový rok a vítězům, aby si ceny - které dostanou - užili :) (smile emoticon)
(G) (present emoticon)
27.12 2011
Ano, přesně toto jsem měl na mysli, ale podle mě je lepší to dávat po kapkách. Nicméně maximální souhlas s Megwyn, a to si dovolím podotknout, že jsem nesoutěžil neb nemám dostatek nenahraných kvalitních materiálů…..
Krásný den přeje kachna01
:-) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 3206
27.12 2011
MO chodí mailů od Primátu dost, ale zrovna ten soutěžní nepřišel. :D (teeth emoticon)
Daneet: Všichni maj pravdu, počkej si a dočkáš se, všichni víme, že jsi první, nemusíš to donekonečna opakovat. Chápeme, že máš radost, ale psát to do každého příspěvku už je krajně otravné ;) (wink emoticon)
Moderátor - uchazeč
banánů: 680
27.12 2011
Ahoj,

jsem nezúčastněný op a nerad bych se tě dotknul, pouze tuto diskusi sleduji s lehkou ironií.

P.S. Myslím, že primát je dostatečně důvěryhodný server, ceny ti neutečou, neboj (kor když ještě neměly být předány), proto přeju velkou trpělivost……
8-) (shade emoticon)
Studentský účet
banánů: 3206
27.12 2011
Zkrátka jsem si to našla a vyhrála, tak co řešíme? Jen to chci mít jisté a vím, jaké je období, nejsem pitomá. Ale mají mi poslat email o potvrzení.
Studentský účet
27.12 2011
Ta otázka byla zveřejněná i normálně tady na primátu potom, co zveřejnili první cenu, tak jsi nemusela ani hrabat na facebooku (tam bych to upřímně vůbec nenašla, kde to tam je), ale je divný, že to nedorazilo všem, to mě překvapuje, každopádně je to podezřelý. Být tebou, tak vydržim, seš tak nedočkavá, to je strašný :D (teeth emoticon). Když si představíš, že to dělají lidi, co dejme tomu ještě studujou, učí se na zkoušky, k tomu byly Vánoce, tak myslím, že nemají čas ti ještě extra odepisovat. Psali, že předání cen je nějakého 30. prosince, což je až v pátek, takže v klidu, podle mě pak odepíšou všem najednou nebo to nějak rozešlou a vůbec nebudou odepisovat.
Studentský účet
banánů: 8000
27.12 2011 (naposledy upraveno 9.1 v 19:20)
Mě také nepřišel email, ale musela jsem se pohrabat na facebooku, abych tu otázku našla. Asi neměli čas to posílat všem, když toho bylo tolik. Jinak mi normálně emaily z Primátu chodí.
Studentský účet
27.12 2011
Tak já nevím, jestli ti nechodí maily z primátu i normálně, ale tohle bylo adresovaný všem, mělo to v předmětu něco jako První cena odtajněna, tak promiň, že nevím, že to úplně všem nedorazilo. Ale posílali to určitě i těm, co nesoutěží, takže prostě všeobecný email. Ale nemusí tě to zas tak mrzet, mně to sice přišlo, odpověděla jsem na to, ale nikdo mi neodepsal a pak mě bezdůvodně ze soutěže vyřadili! Přitom banánů jsem měla na 8. místo, takže jako já bych se tak nerozčilovala, mají to tam prostě nějaký divně zorganizovaný a s tím už nikdo nic nenadělá.
Studentský účet
27.12 2011
Mě nepříšel žádný email, ani jakýkoliv delší, ani jiný... Takže prdlajs všem.
Navíc ani na FB jsem nic nenašla, tak mě to trošku mrzí no, že jsem neměla ani na co odpovídat, abych splnila další podmínku soutěže a zbytečně přišla o možnosti.
Moderátor - uchazeč
banánů: 680
27.12 2011
To není pravda, ta otázka byla zabudovaná v jednom takovém delším mailu, který přišel všem..... :-( (sad emoticon)
Studentský účet
27.12 2011 (naposledy upraveno 6.1 v 16:12)
Emaily s otázkou se neposílaly, mě také nic nepřišlo, ale našla jsem si to na facebooku.
Studentský účet
celkem příspěvků: 92; stránka: 1 2 35