Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Právnická fakulta v Plzni

celkem příspěvků: 52; stránka: 1 2 3
Re: Právnická fakulta v Plzni
16.1 v 16:39
janvlk: (Y) (thumbs_up emoticon) (Y) (thumbs_up emoticon) (Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
banánů: 1764
16.1 v 11:12
Hele klídek,... to, že se na to v Plzni přišlo, neznamená, že se to neděje i jinde :D (teeth emoticon)
Nestudent
banánů: -282
17.11 2011
Jedno povedené videjko o právnické

http://www.youtube.com/watch?v=iAtreJGWF1Q
:-D (teeth emoticon)
Studentský účet
banánů: 109
14.4 2011
14.04.2011 21:46 daweid11 napsal(a):
12.04.2011 10:45 Koloman.e napsal(a):
Ztratila své jméno, proto se tam ted hrne mín lidí a proto dle mě zlehčí studium aby si k nim aspon nekdo podal přihlášku

:-) (smile emoticon)

;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 67
14.4 2011
Ztratila své jméno, proto se tam ted hrne mín lidí a proto dle mě zlehčí studium aby si k nim aspon nekdo podal přihlášku

Studentský účet
14.4 2011

Studentský účet
14.4 2011

(Y) (thumbs_up emoticon)
Studentský účet
14.4 2011

(i) (lightbulb emoticon)
Studentský účet
14.4 2011

:-* (kiss emoticon)
Studentský účet
12.4 2011
Studentský účet
banánů: 156
15.1 2011
No taky mi přijde zvláštní zatracovat celou fakultu jen kvuli těm "falešným" diplomkám no.. nemusí to být zas tak hrozné
Studentský účet
banánů: 385
7.11 2010
souhlasím. musí to být nepříjemné :-( (sad emoticon)
Studentský účet
banánů: 104
29.9 2010
Bohužel, myslím si že bude ještě dlouho trvat než lidé zapomenou na tuto aféru a pošramocené jméno fakulty...je to nefér ke všem čestným studentům
Nestudent
banánů: 616
24.9 2010
10.09.2010 20:49 zanda85 napsal(a):
Je to celkem na h... kámoška teď psala diplomku v Opavě a po aféře z plzně se (mimo jiné) vše kontroluje kvůli plagiátorství a všecko možné. Shodovaly se jí některé nadpisy (technického rázu) s jinou diplomkou. Je fakt, že si je "půjčila" ale na tom technockém není co vymýšlet. Jinak celková shoda 11%. Plagiát je až od 25% a přesto ji málem vyhodili, obvinili, že si diplomku zaplatila atd. a teď musí napsat novou na jiné téma. I takové to má dopady. Zas druhý extrém :( (sad emoticon)

Tak to se trochu bojím, až budu psát tu svoji. Přece jen, jak má člověk vymýšlet pořád něco nového. Už toho bylo napsáno mraky...
Studentský účet
banánů: 1925
14.9 2010
Jojo,souhlas, ale nějak mě to nepřekvapuje. Vždyť to kolovalo už dávno předtím než to prasklo, jak to tam chodí.
Studentský účet
banánů: 454
14.9 2010
Je to hnusné. Jeden se na titul dře pět roků a druhý, který má víc peněz to stihne za dva měsíce. (N) (thumbs_down emoticon)
Účet středoškoláka
banánů: 143
10.9 2010
Je to celkem na h... kámoška teď psala diplomku v Opavě a po aféře z plzně se (mimo jiné) vše kontroluje kvůli plagiátorství a všecko možné. Shodovaly se jí některé nadpisy (technického rázu) s jinou diplomkou. Je fakt, že si je "půjčila" ale na tom technockém není co vymýšlet. Jinak celková shoda 11%. Plagiát je až od 25% a přesto ji málem vyhodili, obvinili, že si diplomku zaplatila atd. a teď musí napsat novou na jiné téma. I takové to má dopady. Zas druhý extrém :( (sad emoticon)
Studentský účet
banánů: 596
10.9 2010
Ani už pořádně nevím, co si po tom všem mám myslet :-D (teeth emoticon)
Studentský účet
banánů: 445
23.8 2010
02.03.2010 20:29 Zelus napsal(a):
19.02.2010 14:49 puk napsal(a):
Myslím si že tato doba je jen o penězích. Je to smutný ale je to tak.. Kdo zaplatí má vyhráno.. :-( (sad emoticon)

jj,je to přesně tak-tohle není jen v Plzni a pokud člověk zaplatí hodně tak je to uděláno tak aby se na to nikdy nepřišlo...

Prijde se na to, ale v ramci zakona o ochrane osobnich udaju se nic neuvede. A pokud ano, tak zazaluji stat o ohromne baliky. A ke vsemu, kdo by jim tituly bral? Neni zakon,ktery by toto resil, protoze se s tim nepocitalo....
Studentský účet
banánů: 26
22.6 2010
čest všem poctivým studentům
Studentský účet
banánů: 0
celkem příspěvků: 52; stránka: 1 2 3