Prváci nastupující na VŠ od uživatele KattySI Jak se těšíte do školy a do vysokoškolského života? Mně to začíná v pondělí, tak mám docela nervy, ale jsem zvědavá na nové lidi
Chtělo by to FTP od uživatele subwoofer Chtělo by to heslovaný FTP server. Login a pass nechat šířit pouze po studentech. Takhle se tady přihlásí i učitelé a podívají se, které…
hledam spolubydliciho (pardubice) od uživatele Gamamen ahoj, jestli se vam nechtelo na kolej nebo jeslti vam proste nedopadla a hledate kde bydlet tak se mi ozvete protoze hledam nekoho...sehnal…
Den D od uživatele KattySI Zajímalo by mě, co si myslíte o tomto pořadu? Mě osobně hodně baví a řekla bych, že má i určitou vzdělávací schopnost v rámci podnikání, což…
PRODÁM KNÍŽKY/ SKRIPTA od uživatele Smusmi z oboru BIOLOGIE a CHEMIE.
1800otázek k biologii
skripta k přijímačkám na farmacii na univerzitu v Hradci králové BIOLOGII…
KOUPÍM KNÍŽKU / SKRIPTA od uživatele Smusmi Na uměleckoprůmyslovou školu. Zaměření na malbu, sochařství, fotografování apod.
Neleží někomu zbytečně doma??
Dotazník do diplomky - Klíčové… od uživatele Hanka 222 Ahoj, prosím o vyplnění dotazníku do mé diplomové práce, který je určen pro absolventy českých vysokých škol z let 2007-2010 a týká se…
komunista vcera, dnes... a zitra? od uživatele nooom Zajma me nazor vsech na komunismus. Co si o tomto pojmu historie a fenomenu stale (!) existence myslite, a tak po ruznu....
Pro trochu…
Známkování materiálů od uživatele HAVI Ahoj pokud známkujete materiály známkou horší než 2, bylo by možná dobré napsat do poznámky co na daném materiálu není v pořádku. určitě by…
Přijimačky od uživatele martuliiik ahojky, prosíííím Vás nemáte někdo vzorové testy přijimacího řízení na navazující studium obor Národní hospodářství??? Nebo aspoň nějakou…
Dotazník na bakalářku od uživatele neopunkerka Prosím všechny, kteří budou ochotní se se mnou podělit o svůj názor, ať vyplní dotazník na http://6741.vyplnto.cz/ ... díky moc všem …