Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Všehomix

celkem položek: 76; stránka: 1 2 3 4
témata
    ahoj... taky vám zmizely banány? já se dneska ráno podívám jako každý den na primát a jsem chudší minimálně o tisic banánů.... možná i…
    1
    3
    Re: zmizely vám banány? od uživatele sička
    přidán minulou středu v 16:12
  • PROSBA od uživatele JK0099
    Tímto prosím tvůrce webu, aby zajistili opět nějakou soutěž se zájezdem na prvním místě. :) (smile emoticon)
    1
    3
    Re: PROSBA od uživatele ekonom
    přidán minulé pondělí v 23:41
  • Dotazník od uživatele rastagirl
    Prosím pomozte mi s diplomovou prací vyplněním krátkého dotazníku na adrese http://nakupni-prostredi-drogerii.vyplnto.cz/. Díky moc
    1
    1
    Dotazník od uživatele rastagirl
    přidán 3.2 v 14:27
  • trička od uživatele PetrScheuer
    Kdyby někdo měl zájem o tričko s potiskem, jakých je od každýho motivu jen osm až čtrnáct na celým širým, dlouhým, vysokým a hlubokým světě,…
    1
    7
    Re: trička od uživatele pabure
    přidán 30.1 v 22:47
    (poslední aktivita 30.1 v 22:47)
  • Filmy od uživatele vlada-pivo
    Máte rádi filmy? kam chodíte pro informace? Já chodím na http://www.fandimefilmu.cz
    1
    23
    Re: Filmy od uživatele pabure
    přidán 30.1 v 14:36
  • Banány za stažené materiály od uživatele xapala
    Ahoj. Kolik jste už získali banánů za stažené materiály? Teď o zkouškové se to bude asi docela načítat :-) (smile emoticon)
    1
    53
    Re: Banány za stažené materiály od uživatele slimacek77
    přidán 30.7 2010
    (poslední aktivita 28.1 v 19:09)
  • SLEVY od uživatele LUSYL
    slevy na jednom místě a navíc soutěž o hodnotné ceny http://www.zlateslevy.cz/?contest=3c7b2b.1995 :-D (teeth emoticon) (Y) (thumbs_up emoticon) (Y) (thumbs_up emoticon) (*) (star emoticon) (*) (star emoticon) (*) (star emoticon)
    1
    6
    Re: SLEVY od uživatele leomida
    přidán 31.7 2011
    (poslední aktivita 28.1 v 01:05)
  • Kofein od uživatele Nikolouš
    Ahojky chtěla jsem se zeptat jak vydržíte při učení? já totiž hned usnu a je po učení. Máte nějaké návrhy? ;-) (wink emoticon)
    1
    45
    Re: Kofein od uživatele sička
    přidán 27.1 v 09:30
  • Rotační program... od uživatele JK0099
    Jak se vám líbí možnost rotačního programu na primátu ? Využil ho už někdo ? Co vám to přineslo ? Dejte mi sem pár názorů, ať vím jestli do…
    1
    1
    Rotační program... od uživatele JK0099
    přidán 24.1 v 17:33
  • Dotaz od uživatele Zdiskaa
    Zdravím,chtěla bych se zeptat...existuje jeden mail, který si založili vysokoškoláci, kam si posílají různé materiály... nezná ho náhodou…
    1
    3
    Re: Dotaz od uživatele pabure
    přidán 24.1 v 15:08
  • Fantom vrátnice od uživatele Áloí
    Vkládám odkaz na "dokument" o fakultní kočce FF :-) (smile emoticon) http://www.youtube.com/watch?v=0JNRM4N_7cY Abyste si rozšířili obzory ;) (wink emoticon)
    1
    7
    Re: Fantom vrátnice od uživatele pabure
    přidán 24.1 v 15:05
  • Skupina na facebooku od uživatele Cuirass
    Zdravím :-) (smile emoticon), pro letošní prváky na DFJP byla vytvořena skupina na facebooku - UPCE, DFJP (2011-2014). Přidejte se, podělte se o zkušenosti,…
    1
    1
    Skupina na facebooku od uživatele Cuirass
    přidán 22.1 v 16:01
  • Prosba od uživatele Vedunka
    Ahoj všichni. Prosím o pomoc při výzkumu k bakalářské práci vyplněním dotazníku. Týká se všech do dvaceti let, je anonymní a nezabere víc…
    1
    2
    Re: Prosba od uživatele tatsume
    přidán 18.1 v 14:58
  • Právnická fakulta v Plzni od uživatele Jezisek86
    Co si o ní myslíš? (N) (thumbs_down emoticon) (Y) (thumbs_up emoticon) :-) (smile emoticon)
    1
    52
    Re: Právnická fakulta v Plzni od uživatele tatsume
    přidán 16.1 v 16:39
    (poslední aktivita 16.1 v 16:40)
  • Dotaz od uživatele Miraklofice
    Zdravím, napsal by mi někdo prosím, jak častá je výuka a docházka během prezenčního magisterského studia? obecně stačí..např. po až pá nebo…
    1
    4
    Re: Dotaz od uživatele Mňehně!
    přidán 16.1 v 16:27
  • Streamy na VLC player od uživatele lubec
    Prosim vas nema niekto UDP adresy na tv ktore by isli pozerat cez VLC player u nas na kolejich je mozno len zakladnych program neviete…
    1
    3
    Re: Streamy na VLC player od uživatele lubec
    přidán 16.1 v 09:29
  • Prosba od uživatele petrak3
    Zdravím, v rámci diplomky zpracovávám dotazník ohledně důvěry v Internet a internetové nákupy. Ráda bych vás poprosila o jeho vyplnění.…
    1
    1
    Prosba od uživatele petrak3
    přidán 9.1 v 21:46
  • Vánoční soutěž od uživatele jachym
    Tak jak se těšíte na vánoční soutěž? Vypadá to zajímavě, jen ale doufám, že to nebude nějaká trapárna ve stylu kdo má nejvíc palců na FB…
    1
    89
    Re: Vánoční soutěž od uživatele dubnenka
    přidán 6.1 v 18:18
    (poslední aktivita 9.1 v 19:20)
  • Test povolání od uživatele jachym
    Nový primát test povolání je velmi přínosný ale trochu zavádějící. Nikde se totiž nedočtete, že k získání výsledků je třeba zaslat SMSku,…
    1
    2
    Re: Test povolání od uživatele jachym
    přidán 7.1 v 19:53
  • Slevy od uživatele Lejle
    Víte někde o nějaké zajímavé slevě (ať už na netu nebo jinde)? Tak se podělte i s ostatními:) (smile emoticon)...
    1
    23
    Re: Slevy od uživatele adgel
    přidán 6.1 v 02:27
celkem položek: 76; stránka: 1 2 3 4