Poděkování, reference
celkem položek: 22; stránka:
1 2
Poděkování Jachymovi a ostatním… od uživatele GTR97 Děkuji moc za vaši práci.. Hlavně děkuji Jachymovi... Moc mi vždy se vším pomůže..
1
2
Re: Poděkování Jachymovi a ostatním… od uživatele jachym přidán minulé pondělí v 22:00
Poděkování od uživatele danale Tvůrcům těchto stránek "DÍKY".
1
16
Re: Poděkování od uživatele ekonom přidán 1.2 v 22:44
Super:) od uživatele Tafird tyhle stránky se opravdu hodí
1
1
Super:) od uživatele Tafird přidán 1.1 v 20:17
poděkování od uživatele eva89 Velké díky za tyto stránky, velmi užitečné pro nás studenty
1
1
poděkování od uživatele eva89 přidán 1.1 v 18:01
domov od uživatele anasa11
1
4
Re: domov od uživatele jachym přidán 21.12 2011
Prosba od uživatele Patrileas Ahoj chtěl bych poprosit jestly nemáte někdo zápisy z hodin středověké dějiny českých zemí, pokud ano tak by jste mi je mohly poslat moooccc…
1
2
Re: Prosba od uživatele _Solaris_ přidán 21.11 2011
Poděkování od uživatele olab Na tyhle stránky jsem narazila vlastně omylem, ale jsou super! Všem tvůrcům za ně patří mé velké díky!!!
1
4
Re: Poděkování od uživatele hajmi505 přidán 7.11 2011
Děkuji od uživatele parev moc děkuji všem, vždy se tady najde někdo kdo pomůže když je nejhůř.Materiál super a stráky jsou bezva.
1
2
Re: Děkuji od uživatele gleshka přidán 6.8 2011
spokojenost od uživatele AlaH Jsem s materiálem, který jsem tu našla celkem spokojená
1
10
Re: spokojenost od uživatele istafad přidán 8.6 2011
Atiz od uživatele Atiz Na tyto stránky mě přivedla kolegyně, která také studuje. Díky moc.
1
2
Re: Atiz od uživatele Atiz přidán 31.10 2010
Díky od uživatele iva.totka Hodně užitečné stránky na které jsem náhodou narazila na netu při hledání materiálu do deskriptivy,děkuji.
1
1
Díky od uživatele iva.totka přidán 5.10 2010
Velký dík od uživatele KattySI Moc děkuju za tyto stránky, na které mě přivedla kamarádka. Za chvíli nastupuju už podruhé na VŠ, protože poprvé jsem si špatně vybrala obor…
1
1
Velký dík od uživatele KattySI přidán 7.9 2010
dakujem od uživatele aMixo takisto povazujem tuto stranku za super, nepoznam ju dlho ale odteraz na nu pojdem so vsetkym a po vsetko pri priprave na daku skusku
1
1
dakujem od uživatele aMixo přidán 29.8 2010
poďakovanie od uživatele aurora264 o tejto stranke mi povedal kamarat, ale musim poďakovať tvorcom, veľmi mi pomohla pri priprave na skušku zo statiky
1
1
poďakovanie od uživatele aurora264 přidán 15.5 2010
Asi se budu opakovat, ale díky :) od uživatele x.Misule Supr stránky, poklona nejen tvůrcům, ale všem, co se na tom všem tady podílejí a doufám, že si budeme nadále pomáhat .
1
2
Re: Asi se budu opakovat, ale díky :) od uživatele martinasta06 přidán 16.3 2010
Díky, Díky, Díky od uživatele CHARLESSOVA Hned je na světě veseleji, navzdory chumelenicím
1
4
Re: Díky, Díky, Díky od uživatele hanka.l přidán 6.3 2010(poslední aktivita 6.3 2010)
díky za stránky od uživatele kacous Díky všem za tyhle stránky. Doufám, že materiálů zde bude stále přibývat.
1
12
Re: díky za stránky od uživatele puk přidán 23.2 2010
Díky od uživatele xducb100 Na tyhle stránky jsem se dostala úplnou náhodou a myslím si, že jsou super.. Děkuju lidem, co je vymysleli a co se nich podílí..
1
3
Re: Díky od uživatele puk přidán 23.2 2010
Ňáký bláboly od uživatele Debil Na anál II jste byli jediní, kde se daly sehnat nějaké smysluplné materiály.
1
5
Re: Ňáký bláboly od uživatele puk přidán 21.2 2010
Tvůrcům stránek díky! od uživatele danale Náhoda mi přihrála tyto stránky a já za ně posílám "díky"!!!
1
0
žádné příspěvky(poslední aktivita 20.1 2010)
celkem položek: 22; stránka:
1 2