Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

žádné banány za přidání nového předmětu

celkem příspěvků: 5; stránka: 1
Re: žádné banány za přidání nového předmětu
16.12 2011
okej :) (smile emoticon)
Studentský účet
banánů: 1240
14.12 2011
No, řeknu ti to asi takhle, moderátora jsem dělal dokud jsem "nepovýšil" a nikdy sem si neřikal, že by za to měly být banány, stejně tak ostatní moderátoři to dělaji všechno uplně zadarmo - nemáš jako moderátor vůbec žádné výhody stran banánů. No a popravdě teď jako admin mam práce ještě víc, vlastně mam na starost i moderátory krom uživatelů a myslíš že nějak profituju? :) (smile emoticon) Prostě to tak ber a počítej s tim a pokud máš pocit že ti to za to nestojí tak jednoduše tě nikdo nenutí přidávat 8-) (shade emoticon)
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7216
14.12 2011
nojo, ale kdyby za to bylo aspon pul bananu, tak by to bylo aspon vetsí motivací...stejne tak bych to udelala i u moderátorů...aspon 0.1 bananu za nejaké to schválení atd......kdyz si vezmu kolik toho musí schvalovat a kontrolovat a kolik u toho muzou stravit času...nevěřím tomu, že se moderátoři obětují jen pro pocit, že tím něčemu pomáhají...nebo aspon si myslim, že by ta jejich práce byla efektivnější, kdyby byli motivováni tím "ziskem"
Studentský účet
13.12 2011
Ber to tak, že tím pomáháš primátovi a jako my to děláš dobrovolně. Za moderování, schvalování, atd taky banány nejsou :D (teeth emoticon) a děláme to.... ale pokud máš pocit, že jsi tomu věnovala opravdu hodně času a přidala hodně předmětů, apod. napiš zprávu "fikusovi" a on ti nějaké banány pošle.
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7216
žádné banány za přidání nového předmětu
13.12 2011
Vadí mi, že nedostanu žádný banán, když už se člověk namáhá s přidáváním nových předmětů, nových učitelů, které zde ještě nejsou, a také za přiřazování stávajících učitelů k předmětům...nebo jsem něco přehlédla... :-S (confused emoticon)
Studentský účet
celkem příspěvků: 5; stránka: 1