No, vim moc dobře o čem mluvíš. Několika lidem, shodou okolností i těm kteří byli mezi vítězi, jsem materiály neschválil například napsal, aby si to dali do jedné ZIPky, apod. A stejně tak jsem si pak prošel i dříve schválené materiály od jiných moderátorů těchto lidí a zpětně jich desítky "odschválil". Jasně, asi se to nedalo podchytit ve všech případech, ale ono já třeba jako admin nemam na starosti samozřejmě všechny školy, ale v rámci své oblasti ČR, která pode mě spadá jsem to procházel a i kontroloval co schválili moderátoři. Pokud vidíš věci typu "Přednáška 1, Přednáška 2, atd." rovnou sem to máznul a napsal ať nahrajou jako celek, to samý materiály, který byly pouze kopie souborů ze školního informačního systému a neměli od studenta žádný osobní přínos. Nebylo toho zas tolik aby se to nedalo projít, ono jak jsem psal, když tam bylo 10 souborů s názvem "Cvičení 1, 2, 3..." celkem rychle si to prošel a případně neschválil/schválil a navíc u některých uživatelů toho bylo hodně a na ty sem se pak zaměřil a zkontroloval jim to zpětně i několik týdnů/měsíců.
Aspoň za sebe můžu říct, že u lidí pode mnou to vesměs "nikomu neprošlo" a několik z nich se nakonec umístilo, ale vim že to bylo proto, že ti toho skutečně nahráli dost a bylo to všechno "podle pravidel". Stejně tak ale přiznávám, že nevím jak to bylo u jiných adminů a že třeba ty první příčky všechny patří lidem, který pod sebou nemam. Co vim tak sem nebyl jediný admin, který to dělal tak jak dělal, ale jestli všichni, to ti opravdu nezaručim.
Na druhou stranu ale zkus navrhnout jak bys to jinak řešil ty.... já s tim mam akorát práci a celý je to vlastně "dobrovolnický projekt", ty reklamy, apod. to je tak na webhosting, programování, správu, apod. Takže ono těžko můžeš ty lidi všechny nějak "přinutit", aby to dělali 100% poctivě a soutěž taky nemusela být vůbec.... tim to nechci nějak obhajovat, ale nemyslim si, že by to bylo zas tak zmanipulované jak to tady líčíš.