Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Novy design

celkem příspěvků: 8; stránka: 1
Re: Novy design
17.1 v 20:28
Stačí ale nahoře kliknout na počáteční písmeno a tím se seznam značně zredukuje.
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7216
17.1 v 10:06
Souhlasím s Marllene - nekonečné scrollování je vážně otrava, předtím byly seznamy předmětů menším fontem a ve více sloupcích, takže je stačilo prolétnout očima a člověk hned našel, co hledal.
Teď je to nepřehledné. Font je příliš velký a řádkování malé, řádky opticky splývají, celkově se seznam předmětů špatně prohledává i čte.
Studentský účet
banánů: 229
13.12 2011
celá stránka mi přijde taková roztahaná, musím přejíždět dolním posuvníkem, abych viděla celou pravou stranu této stránky, a to mám velký notebook...
Studentský účet
banánů: 1240
13.12 2011
No, nevím jestli je to nejlepší nápad abych byl upřimný. Navíc fotky které vidíš v systému jsou většinou soukromé - vidí je jen ti kteří mají přístup do systému a určitě by nebylo moc žádoucí aby byly oficiálně tady. Kdo chce tak si jméno a fotku v systému školy najde. Jde o to, že si tam zadáváš kdo chceš aby tvojí fotku viděl a většina to má nastavené jako "všichni v systému" a ne jako veřejné. Jak řikám, podle jména si to může kdokoliv kdo to potřebuje vyhledat a zas každý to tady vidět nemusí pokud se ho to netýká. Fotky na stránkách fakulty jsou vesměs navíc "jejich vlastnictví" a nemáš autorský práva to sem dávat.
13.12 2011
Mně nový design taky ze začátku vyděsil, ale to ještě nefungovalo tak dobře a hlavně ty ikony vlevo nebyly vůbec vidět a když na ně člověk najel, tak se to někam poposunulo, teď je to už lepší a už jsem si zvykla. Jen mi tu chybí třeba informace, kolik banánů jsem dostala za stahování materiálů, což se dříve ukazovalo.
Studentský účet
banánů: 8000
13.12 2011
Přijde mi nepřehledné fórum. Nekontrolovatelně se tu množí témata a podtémata, hledala jsem něco kam bych mohla napsat svůj nápad, ale nenašla a nové téma se mi zakládat nechce. Napadlo mě, že by bylo fajn přidávat fotky k učitelům, ty co jsou na stránkách fakulty, aby člověk hned věděl o koho jde.
Studentský účet
banánů: 2746
12.12 2011
Je to otázka názoru a zvyku. Když se podíváš tady na foru, plno lidem se zase naopak nový design líbí a rychle si na něj zvykli. Holt ideál který by se líbil všem neexistuje...
Novy design
12.12 2011
Driv jsem rad zavital, ale novy design je naprosto neprehledny a chaoticky. Nerikam, ze ten stary byl super, ale trochu klikani a clovek si nasel svoje. Vzhledem k tomu, ze pracuji a studuji dalkove a jeste kvuli tomu dojizdim nemam cas na nejake zjistovani co jak funguje. Takze zde nejspis zase zkoncim stejne jak jsem zacal. Skoda, ale zrejme je tento novy styl lepsi nez ten puvodni, s cim ja se nemohu ztotoznit. Dekuji za vse, co mi kdy pomohlo ke zkouskam a to je asi tak vse, co jsem chtel rict.
Studentský účet
banánů: 26
celkem příspěvků: 8; stránka: 1