Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

není umožněn náhled na předměty jiných fakult

celkem příspěvků: 6; stránka: 1
Re: není umožněn náhled na předměty jiných fakult
16.12 2011
no jde to , ale je to ještě trošku složitější, sama bych na to nepřišla, nejlepší by bylo, kdyby to bylo v liště záložek na levé straně, něco jako "jiné fakulty"..takle je to furt hrozná oklikačka než se člověk dostane tam kam chce
Studentský účet
banánů: 1240
15.12 2011
jde..klikneš na svoji školu, pak na fakultu co chceš a v zeleném rámečku máš "na fakultě najdeš" a klikneš na materiály...a jseš tam:D (teeth emoticon)
Moderátor - uchazeč
banánů: 705
15.12 2011
jde..klikneš na svoji školu, pak na fakultu co chceš a v zeleném rámečku máš "na fakultě najdeš" a klikneš na materiály...a jseš tam:D (teeth emoticon)
Moderátor - uchazeč
banánů: 705
15.12 2011
už jsem přišla na to jak se to může řešit - v nastavení si změnit fakultu...nicméně to není řešení toho, že to nejde i jiným způsobem aniž by se muselo měnit nastavení...
Studentský účet
14.12 2011
Taky jsem předtím studovala na jiné fakultě a nemůžu ohodnotit předchozí studium nebo předměty...
Studentský účet
banánů: 69
není umožněn náhled na předměty jiných fakult
13.12 2011
Vadí mi, že se nemůžu (nebo jsem nepřišla na to jak)dostat na předměty z jiných fakult, než je ta moje...chtěla jsem například ohodnotit jeden předmět, který jsem si zapsala jako volitelný na jiné fakultě, ale nemohla jsem...
Studentský účet
celkem příspěvků: 6; stránka: 1