Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

nejvíc že jsem přišla při registraci hned o banány

celkem příspěvků: 7; stránka: 1
Re: nejvíc že jsem přišla při registraci hned o banány
27.1 v 14:27
Přesně tak... Proč bych pro někoho trávil hodiny u zpracovávání materiálů. Když mě nikdo nepodrbe, proč bych se obtěžoval já? :p (tongue emoticon). Ne každý tu je samaritán, kterému charakter přímo velí pomáhat druhým. Tak se rozhodněte sami, jestli sem něco občas nahrajete proto, abyste někomu pomohli nebo proto, abyste měli banány na materiály, které potřebujete pro změnu vy ;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 1170
15.1 v 21:57
No, podle mě je to docela logický systém - já něco poskytnu, od jinýho dostanu. Poukázky jsou bonus pro ty, co přispívají výrazně víc a můžou tak být tímto způsobem odměněni. Pokud by to takto nefungovalo a stahování byste chtěli zdarma, pak je taky možný že většina toho co tu je by tu nebyla - někdo nahrávat musí, něco za něco.
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7216
15.1 v 15:51 (naposledy upraveno 15.1 v 15:53)
tak to je i můj případ-já než jsem stačila zjistit jak to chodí a nadšeně jsem otvírala co s dalo jen tak,abych se podívala a přišla jsem o všechny banány.Nestojím o nějaké poukázky,ale jen o materiály-mělo by to být rozlišeno :-( (sad emoticon)
Studentský účet
banánů: 42
12.1 v 21:46
Mně třeba docela vadí ten systém banánů, protože člověku dojdou tehdy, kdy je nejvíc potřebuje...
Studentský účet
banánů: 53
11.1 v 20:21
Zkus třeba:
http://odt-converter.com/
11.1 v 20:19
Neni takový problém si daný dokument převést. Buď instalací OpenOffice na vlastní počítač (je zdarma) nebo existuje na internetu několik stránek co nabízí zdarma online převod na soubor wordu.

Banány vracet samozřejmě nelze a ani do budoucna nepujde, protože to by pak řekl každý...
nejvíc že jsem přišla při registraci hned o banány
11.1 v 20:07
při stahování souborů v open office, který mi nejdou spustit a kolikrát je tam napsáno vytvořeno ve word a není :-( (sad emoticon) nedají se ty stahování co byly k ničemu nějak obnovit a zrušit???
Studentský účet
banánů: 16
celkem příspěvků: 7; stránka: 1