Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Ignorace

celkem příspěvků: 16; stránka: 1
Re: Ignorace
2.5 v 20:19
02.05.2012 09:08 lilinkanovinka napsal(a):
kdyz mi nekdo nesedi,tak proste dam,ze se mi to nelibi.myslim si,ze kazdy by se mel vyjadrit a jsem rada,ze si primat dal zalezet na masivnim zneuzivani bananu a maze ty smajliky.

Taky se připojuju ke chvále. Přesmajlované diskuze mi vadily, byly nepřehledné a spousta lidí si smajlíkováním nahrabala banány :-@ (angry emoticon)
Nestudent
banánů: 631
2.5 v 17:45
Díky, smilíky se snažim teď mazat. Hlavně byl problém v načítání banánů hned po odeslání příspěvku, což už není takže se ty spamy vytratily. :) (smile emoticon)
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7216
2.5 v 09:08
kdyz mi nekdo nesedi,tak proste dam,ze se mi to nelibi.myslim si,ze kazdy by se mel vyjadrit a jsem rada,ze si primat dal zalezet na masivnim zneuzivani bananu a maze ty smajliky.
Studentský účet
banánů: 0
25.1 v 23:15
No, to si právě nejsem jistý, jestli funguje, to hodnocení. Mám pocit, že jsem vždy obdržel 0,1 banánu bez ohledu na hodnocení, ale to je teď mimo téma, psal jsem to do sekce chyby/bugy.
Studentský účet
banánů: 1170
25.1 v 20:53
S těma banánama za materiály.... je to 0.1 až 0.5 v závislosti na hodnocení, na foru je jeden banán za příspěvek, ale je to denně omezené. Ale dá se říct, že s tebou souhlasím a asi se to bude do budoucna měnit.
25.1 v 10:45
Mně přijde trochu nepřiměřené, že za příspěvek na fóru, i třeba v sekci "Všeobecné" - vtipy, zážitky apod. je jeden banán a za stažení vámi nahraného materiálu je 0,1 banánu..
Jo a můj názor :já do ignor listu zatím nikoho dávat nepotřebuju. Není to chat, a tak to nějak všichni snad přežijou. Co by ale možná bylo dobré je zakázat vkládání dvou příspěvků za sebou. A pokud má dotyčný ještě něco na srdci -> musí editovat příspěvek :) (smile emoticon)
24.01.2012 21:07 jachym napsal(a):
Snažim se spíš odpovídat na dotazy, aby nedocházelo k nedorozuměním jako například při vánoční soutěži. A to co jsem popsal níže je bohužel tak jak je a do budoucna se uvažuje o změnách, které by zabránily spamování a získávání banánů tímto způsobem.

Studentský účet
banánů: 1170
24.1 v 21:07
Snažim se spíš odpovídat na dotazy, aby nedocházelo k nedorozuměním jako například při vánoční soutěži. A to co jsem popsal níže je bohužel tak jak je a do budoucna se uvažuje o změnách, které by zabránily spamování a získávání banánů tímto způsobem.
24.1 v 20:03
Vidím, že toho hodně víš a komentuješ úplně všechno :-D (teeth emoticon)
Studentský účet
banánů: 5109
9.1 v 22:25
Co se mazání na foru týče už jsem to tady popisoval několikrát - lidi spamujou kvůli získání banánů a než se to smaže a banány jim zase odečtou, oni je utratí, bohužel s tim se asi nedá pořádně dělat nic a je to problém všech diskuzních for, které nejsou autentizovaná - tzn. příspěvek se objeví až po schválení. To by sice problém vyřešilo, ale zas to má jiné nevýhody - prodleva než se to zobrazí, práce se schvalováním, atd. Naštěstí většina příspěvků je k věci.
Co se zpráv týče, ta možnost nastavit si ignoraci někoho je zajimavý podnět a programátor stránek si ho určitě přečte a zváží technickou stránku věci.
9.1 v 19:19
To mi prostě připadne jako nějaké veřejné práskání na někoho. Vsadím se, že je tady plno uživatelů, kteří by si taky někoho dali do ignorace. Ale nejde tady o sprostá slova. Prostě jde o to, jak se chovají, jak jednají.
Studentský účet
9.1 v 11:19
Takové příspěvky se snažíme mazat. Pokud nějaký uvidíš, můžeš ho lehce pomocí jednoho tlačítka (trojúhelníček s vykřičníkem) nahlásit (Y) (thumbs_up emoticon)
Administrátor
banánů: 643
9.1 v 10:25
Ale třeba v diskuzích to není zrovna 2x skvělé. A koho by bavilo sledovat blázny, kteří sem dávají miliony smajlíků, aby nasbírali banány.
Studentský účet
7.1 v 18:34
Jasně, zatím to nejde :-) (smile emoticon)
Administrátor
banánů: 643
6.1 v 23:01
Myslím že funkce blokovat zprávy od někoho zatím není, ale není problém prostě ty zprávy neotvírat...
6.1 v 16:07
Jedna holka si do mě několikrát rýpala, mám chuť ji dát do ignorace (N) (thumbs_down emoticon) , jde to vůbec?
Studentský účet
Ignorace
6.1 v 16:06
Stalo se Vám, že jste se tady s někým nepohodli a chtěli by jste ho dát do ignorace?
Studentský účet
celkem příspěvků: 16; stránka: 1