Omlouváme se, ale vyskytla se neočekávaná chyba a Váš požadavek se ztratil v nekonečné džungli našich stránek. Zkuste to znovu nebo jděte spát.

Opravdu nechceš primáta vyzkoušet?

Zabere to jen pár sekund
a získáš přístup k desítkám tisíc materiálů!

Přihlaš se nickem a heslem nebo snadno přes Facebook

zapomenuté heslo

Dlouhá doba, než se schválí dokument

celkem příspěvků: 19; stránka: 1
Re: Dlouhá doba, než se schválí dokument
21.12 2011
21.12.2011 22:31 jachym napsal(a):
materiály moderátorů se sice automaticky vkládají ihned, ale to neznamená že nejsou kontrolovány administrátory. Časová prodleva schvalování vás nemusí tížit, protože je uložené datum NAHRÁNÍ a to je směrodatné pro soutěž. Po ukončení se bude dál schvalovat a co bylo nahráno včas bude započítané.

Tak díky za vysvětlenou,myslím že každý teď může být vklidu,své banánky se mu započítají.
Moderátor - uchazeč
banánů: 15898
21.12 2011
materiály moderátorů se sice automaticky vkládají ihned, ale to neznamená že nejsou kontrolovány administrátory. Časová prodleva schvalování vás nemusí tížit, protože je uložené datum NAHRÁNÍ a to je směrodatné pro soutěž. Po ukončení se bude dál schvalovat a co bylo nahráno včas bude započítané.
Administrátor tohoto fóra
banánů: 7216
21.12 2011
20.12.2011 14:10 Daneet napsal(a):
nedivím se, že taková VPachtova je první, když je sama moderátorka, si schvaluje vlastní příspěvky a nemusí čekat, ale není to fér vůči ostatním :-@ (angry emoticon)

to je docela nemilé no, toto by mohlo být taky nějak ošetřené...
Studentský účet
banánů: 1240
20.12 2011
nedivím se, že taková VPachtova je první, když je sama moderátorka, si schvaluje vlastní příspěvky a nemusí čekat, ale není to fér vůči ostatním :-@ (angry emoticon)
Studentský účet
banánů: 5109
20.12 2011
mohli by kvůli té vánoční soutěži schvalovat materiály dříve, tohle pořadí je podle mě zkreslené
Studentský účet
banánů: 5109
18.12 2011
Tak to je přesně o tom, že záleží kdo je moderátor tvé fakulty a jak on/ona má čas, nemůže to být hned...
18.12 2011
a já bych řekla, že brání :D (teeth emoticon) chtěla jsem se dát na "moderátorskou dráhu", napsala jsem na ten mail přesně podle pokynů tady na primátu a nic:D (teeth emoticon) nikdo se neozval uz nekolik dnů:) (smile emoticon) (N) (thumbs_down emoticon)
Moderátor - uchazeč
banánů: 705
17.12 2011
Nikdo nebrání aby jste se sami zapojili a stali se moderátory... ono berte to tak, že taky máme plno jiných povinností a tohle děláme čistě ve volném času a teď v době soutěže je toho fakt hodně tak to neni vždycky hned.
17.12 2011
Poslední dobou je to ještě na dýl, díky vánoční soutěži....tenhle týden mi materiál schvalovali i 5 dní....:( (sad emoticon)
Studentský účet
banánů: 3593
17.12 2011
škoda je, že se tomu, kdo materiál vložil nikde nezobrazuje, jestli byl jeho materiál schválen nebo ne...to pak o tom není ubec přehled :/ a doba schválení 3 dny mi nepřijde nijak dlouhá...
Studentský účet
banánů: 1240
14.12 2011
Hm, tak o "docela rychlém internetu" si mohu nechat jen zdát...no uvidíme...;-) (wink emoticon)
Studentský účet
banánů: 1764
13.12 2011
Jo a ještě jsem zapoměl dodat, taky čas strávený schvalováním závisí poslední měsíc na rychlosti načítání serveru, bo teď co aktualizace stránky tak pomalu čekám 20 s než to najede(v googlu) a v exploreru se to projistotu kouše ještě víc. To jen pro doplnění :D (teeth emoticon)
Moderátor - uchazeč
13.12 2011
Klidně do toho běž, zas tak strašné to není a jestlí máš docela rychlé připojení k netu aby jsi mohla rychle stahovat a kontrolovat vlozene materialy, tak zas tolik desitek minut nepotrebujes ;-) (wink emoticon) A taky budeš mít krásný přehled o materiálech na fakultě, to je u mě největší výhoda.
Moderátor - uchazeč
13.12 2011
JJ, zvaž to a uvidíš, je tady možnost dát ti "moderátor-uchazeč", kde si vyzkoušíš většinu funkcí a pak se uvidí jestli budeš chtít pokračovat jako student nebo se stát plnohodnotným moderátorem. A aspoň taky chápeš, že obzvlášť teď v době soutěže je toho fakt na schvalování hodně, navíc ještě v době zápočtů a předtermínů...
13.12 2011
Abych pravdu řekla, uvažovala jsem o tom už několikrát. Jenže, jak říkáš, je to o čase. Toho se mi poslední dobou moc nedostává, proto sem chodím, snadno s materiály odtud doženu, co jsem zameškala, a co jsem stihla, sem dám, abych zase pomohla jiným. Ale určitě ještě zvážím svoje časové možnosti.
Studentský účet
12.12 2011
Není problém zažádat o moderátorství a můžeš sama schvalovat a tvoje materiály budou automaticky přidaný hned - ale počítej právě s tím že tomu budeš muset věnovat nějaký čas a výhody z toho žádné nejsou. Moderátory nové ale vítáme.
12.12 2011
Hmm...jen aby to nebylo po skončení soutěže... ;-) (wink emoticon) (a i když soutěž pominu, tohle zahálení mě poněkud demotivuje, sem cokoliv dávat)
Studentský účet
12.12 2011
myslim ze az ho schali, mel by se tam zase objevit sám od sebe...
Moderátor - uchazeč
banánů: 705
Dlouhá doba, než se schválí dokument
12.12 2011
Je to spíše nárazová záležitost, ale už několikrát se mi stalo, že mi moderátor neschválil materiál a ten pak po uplynutí tří dnů zmizel. Nikdy pak nevím, jestli mám ten příspěvek znova nahrát, nebo čekat, až ho moderátor schválí... :-( (sad emoticon)
Studentský účet
celkem příspěvků: 19; stránka: 1