Banán od uživatele caryf.uk No, tak zase to, že se tu přičtou, není k zahození.
1
5
Re: Banán od uživatele jachym přidán 2.2 v 00:18 (poslední aktivita minulou středu v 01:13)
Lidé honící se za banány všemi způsoby od uživatele GTR97 Zdravím. Nejvíc mě štve na primátu lidi, kteří fórum spamují smajlíkama... a nebo když napíšou 10x jeden a ten samý příspěvek. Nechápu tyto…
Návrat na hlavní stránku po přihlášení od uživatele Tobis Čau nejvíc mi tady vždycky vytočí, když se musím po nějaké době znovu přihlásit a vyhodí mě to na hlavní stránku a já musím znovu hledat…
Drzost některých studentů od uživatele st27755 Setkala jsem se s uživatelem Holoubek, který prezentuje vložený materiál za svý a ve skutečnosti se s tímto materiálem setkáte od…
nejvíc že jsem přišla při registraci… od uživatele mysshka při stahování souborů v open office, který mi nejdou spustit a kolikrát je tam napsáno vytvořeno ve word a není nedají se ty stahování…
Data ke stažení od uživatele M876116 Člověk něco stáhne a zjisí, že mu vůbec nevyhovuje, jak je soubor vedený - co takhle umožnit nějaký náhled??
Jinak jsem z těchto…
Novy design od uživatele nooom Driv jsem rad zavital, ale novy design je naprosto neprehledny a chaoticky. Nerikam, ze ten stary byl super, ale trochu klikani a clovek si…
Dlouhá doba, než se schválí dokument od uživatele tatsume Je to spíše nárazová záležitost, ale už několikrát se mi stalo, že mi moderátor neschválil materiál a ten pak po uplynutí tří dnů zmizel.…
Zobrazení Primátu na mobilu od uživatele Guinevra Ahoj, nevím jestli už to není rozežranost , ale mám přístup na net hodně přes mobilní telefon a když najedu na stránky primat.cz bohužel…
žádné banány za přidání nového… od uživatele Marllene Vadí mi, že nedostanu žádný banán, když už se člověk namáhá s přidáváním nových předmětů, nových učitelů, které zde ještě nejsou, a také…
není umožněn náhled na předměty jiných… od uživatele Marllene Vadí mi, že se nemůžu (nebo jsem nepřišla na to jak)dostat na předměty z jiných fakult, než je ta moje...chtěla jsem například ohodnotit…
banány od uživatele sarous potřebovala bych, aby ty banány přibýval minimálně po 10 a vůbec neubývaly. Je tu hodně dobrých materiálů, které by člověk potřeboval, ale…