Costa Coffe od uživatele slimacek77 Ahojte, mám volnou poukázku na capucino zdarma do této kavárny Costa Coffe. Jelikož jsem z Ostravy a kavárny jsou jen v…
1.MAŠKARNÍ PLES FSE UJEP od uživatele adgel 1. Maškarní ples FSE UJEP
Kdy: 23.2. 2012 (čtvrtek) od 20.00 do 02.00
Kde: restaurace PANORÁMA
(Ústí n. L. - Skřivánek, ul. SNP)
K tanci…
Karviná od uživatele ondras024 Ahoj lidi, jsem v karviné na bytě a zajímalo by mě jestli se chodi nekam pít nebo do klubů. Chtěl bych prostě vědět co dělat když vlastně…
Bydlení od uživatele Vendulla Skupinka 5 lidí hledá šestého nájemníka do bytu 3+1 v centru Ostravy. Byt se nachází na ulici Poděbradova. 15 minut chůze od Ekonomické…
Výzva- badminton Mix od uživatele slimacek77 Čaute, nenašel by se někdo, kdo by si rád zahrál mixa v badmintonu v Ostravě. S partnerkou jsme na výkonnosti zhruba mírně pokročilí, cca 3-…
SEMILASSO od uživatele lucaluci 21. září je v Brně na Semilassu party - od 20 hodin. Vstupné 5O kč - je to zahájení nového akademického roku, tak určtiě doražte
SEMILASSO od uživatele lucaluci 21. září je v Brně na Semilassu party - od 20 hodin. Vstupné 5O kč - je to zahájení nového akademického roku, tak určtiě doražte
Temné doby se vracejí od uživatele leomida Od 17.10.2010 19:00 - 18.1.2012 22:00 v Dětenicích
Do dětenické krčmy zavítají piráti, aby zde prodali otrokyně z oloupených lodí. Kupci…
Koncerty od uživatele theBudiK Víte někdo o nějakých dobrých akcích ve vašem okolí? Neváhejte se podělit s ostatními a vytvořte tak tu správnou studentskou atmosféru.
Bombadovolena od uživatele Bombadovolena Pro všechny podnikavé dívky.
Chcete si vyhodit z kopýtka, válet se u moře, zapařit, projet se na jachtě a k tomu ještě všechno…
Miss Prague 2011 od uživatele i Rádi bychom Vás pozvali se podívat a také se zúčastnit druhého kola soutěže krásy „Miss Prague 2011“ Nejkrásnější holky Prahy se sejdou…
CIRQUE de GLACE od uživatele leomida CIRQUE de GLACE s přízviskem "lední show za hranicemi imaginace" - nádherné kostýmy, velký příběh a dech beroucí sportovní výkony…
Lyžování a snowboarding od uživatele Deaver Ahoj!
Baví tě lyžovaní a snowboarding a chceš si zajezdit s partou mladých lidi? Pak je právě pro tebe určen studentský ski a snowboard…
Latino night od uživatele leomida 29.1. 22:00 v Music club eMko v Jičíně. Ti, kdo přijdou v kostýmu, se můžou těšit na vstup zdarma. Uvidí např. tanečnice v brazilských…